Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Розкіш та елегантність моделей Alhambra від Van Cleef & Arpels

Van Cleef & Arpels – одна з нечисленних престижних ювелірних будинків, яка щоразу зачаровує всіх своїми чудовими ювелірними виробами та моделями. Кожен екземпляр, випущений цією маркою, є витонченим шедевром вартового та філігранного мистецтва. Ця компанія має свій незрівнянний стиль, присутній у кожному виробі. Майстерність і бездоганна краса притаманні годинникам марки Van Cleef & Arpels.
Коли ми говоримо про компанію Van Cleef & Arpels, відразу на думку спадають слова жіночність, привабливість, витонченість. Стиль цієї марки впізнаємо серед інших уже більше століття. Коли майстри створюють годинник, вони вкладають у них своє почуття прекрасного і всю майстерність. Ця магія діє до сьогодні, вона жива завдяки традиціям марки Van Cleef & Arpels.
І сьогодні ж, як і з дня свого заснування, ювелірний будинок Van Cleef & Arpels у своїх різноманітних колекціях пропонує все сміливіші рішення для тих, хто здатний їх гідно оцінити.
 
 
 
 
 
 
 
У новому 2012 році компанія продовжує радувати своїх шанувальників чудовими моделями. Цього разу йдеться про розкішні моделі з колекції Alhambra. Цей годинник повторює форму магічного чотирилисника – знаменитого мотиву колекції Alhambra та одночасно легендарного талісмана ювелірного будинку Van Cleef & Arpels. Діаманти, якими інкрустовані моделі, наголошують на витонченості ліній корпусів з жовтого або білого золота, вишукано обрамляючи перламутрові циферблати. Поліровані матові стрілки, виконані в стилі «дофін», рухаються швейцарським кварцовим механізмом.
Діаметр корпусів складає 40 мм, циферблати представлені у двох версіях – з перламутру чи чорного оніксу. Корпуси прикрашені 52 діамантами вагою 17 карат. Моделі поставляються на сатинових ремінцях різних кольорів із застібками із білого або жовтого золота. Ці чудові та ніжні моделі пропонуються також на оригінальних браслетах, виконаних у формі чотирилисника.
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю