Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

SIHH 2012. Piaget Gouverneur

Що гармоніює з гарним костюмом, сорочкою і краваткою? Визначено годинник суворого костюмного стилю, тонкий і гармонійний, наприклад той, що має приналежність до колекції Black Tie швейцарської марки Piaget. Різноманітність годинників цієї колекції забезпечується різною формою корпусів - прямокутною, що в лініях Emperador або Rectangle à l'Ancienne, або подушкоподібною, що в Emperador Coussin. Нещодавно колекція Black Tie збагатилася моделями в круглому корпусі - на SIHH 2012 маркою була анонсована лінія Gouverneur і три прем'єрні моделі цього напряму.

Годинник лінії Gouverneur отримав круглий корпус діаметром 43 мм, який пропонується у поєднанні з ремінцями зі шкіри крокодила. Кожна з трьох моделей має дві версії: у корпусі з 18-каратного рожевого золота з коричневим ременем і в корпусі з 18-каратного білого золота з інкрустацією безеля годин 128-діамантами (загальна маса — 1.4 карат) і ременем чорного кольору. Циферблат у всіх випадках має сріблястий колір, а його форма виконана у вигляді овалу, витягнутого вздовж осі «6 годин»-«12 годин». Дана обставина дозволяє говорити про прояв дуже витонченого дизайнерського стилю, про вивірений взаємний баланс овальної і круглої складових вишуканого корпусу годинника. У цьому немає нічого дивного - мануфактура Piaget має окремий підрозділ з виробництва корпусів, розташований в красивій будівлі в передмісті Женеви План-ле-Оутс. І увага до вигляду корпусів, що виробляються, анітрохи не менше уваги, яку проявляє марка до своїх чудових механізмів. Вивірені до останньої деталі, корпуси Piaget практично бездоганні.

Gouverneur Automatic

Тристрілкова модель з центральною секундною стрілкою та віконцем дати в положенні «6 годин», стрілки типу Dauphine.

Належне функціонування забезпечується автоматичним калібром Piaget 800P з центральним ротором автопідзаводу (діаметр – 26.8 мм, товщина – 4 мм, 25 каменів, 201 компонент, частота балансу – 21'600 пк/год, запас ходу – 85 годин, два заводні). Механізм добре зарекомендував себе за моделями зі спортивної колекції Polo FortyFive. Відрізняється якісним оздобленням, круговими Женевськими смугами на поверхні мостів та ротора, присутністю воронених гвинтів.

Задня кришка корпусу має прозоре сапфірове скло, що дає можливість поспостерігати за золотим ротором (у версії з білого золота — ротор з чорним PVD-покриттям) із зображенням фамільного герба Piaget.

Gouverneur Chronographe

Хронограф із центральною стрілкою секундоміра, двома субциферблатами та віконцем дати в положенні «6 годин». 30-хвилинний накопичувач хронографа знаходиться на малому циферблаті біля позначки «3 години», а ось симетричний покажчик з протилежного боку служить для індикації часу другого часового поясу в 24-годинному форматі.

Вказаним функціоналом наділений фірмовий калібр Piaget 882P з центральним ротором автопідзаводу (діаметр - 27 мм, висота - 5.6 мм, 33 камені, частота балансу - 28'800 пк/год, запас ходу - 50 год, два заводні барабани). Це нове позначення для механізмів Piaget, проте він є дуже близьким родичем калібру Piaget 880P – флайбек-хронографа, виконаного за схемою з вертикальною муфтою та керуванням через колонне колесо. При аналогічних розмірах видима відмінність полягає в присутності субциферблата малих секунд калібру 880P (модель - Polo FortyFive Chronograph).

За аналогією з тристрілковою моделлю, задня кришка Gouverneur Chronographe також відкриває погляд механізм з декором, типовим для цього класу калібрів мануфактури з Ла Кот-о-Фе.

Gouverneur Tourbillon

Модель із престижним ускладненням у вигляді турбійону, вікно якого знаходиться у положенні «12 годин». Нижню частину циферблата збалансовано покажчиком місячних фаз круглої форми. Годинна та хвилинна стрілки типу Dauphine за аналогією з іншими моделями лінії Gouverneur.

Калібр Piaget 642P (розміри – 22.4×28.6 мм, товщина – 4 мм, 23 камені, частота балансу – 21'600 пк/год, запас ходу – 40 год) заявлений як новий і відноситься до знаменитої 600-ї серії ультратонких фасонних механізмів з турбійоном та ручним заводом. Він має найпрямішу спорідненість з калібром Piaget 640P, візуальну відмінність можна виявити в тому, що астрономічний місяць виконаний на основі стрілочного, а не дискового покажчика (640P). Базова платина калібру якісно декорована перлинним фактурним шліфуванням, фаски заокруглені, а темно-сині воронені гвинти вносять вдалі штрихи в загальний вигляд механізму. «Парний» хвилинний турбійон характеризується титановою кліттю, вага якої не перевищує 0.2 г. Задня кришка моделі Gouverneur Tourbillon по суті глуха, виняток зроблено у вигляді круглого вікна зі зворотного боку турбійону.

Ну що ж, ті, кому в колекції костюмного годинника Piaget Black Tie не вистачало моделей у круглому корпусі, можуть з полегшенням зітхнути. Адже Piaget Gouverneur мають сильний характер і створюють свій особливий настрій. Чи збігається воно з вашим, вирішуйте самі.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю