Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

SIHH 2012. Vacheron Constantin Malte Collection

Історія женевської мануфактури Vacheron Constantin настільки багата і насичена подіями, що кожного року міг би знайтися привід для чергового великого чи маленького ювілею. 2012-й не став винятком - рівно 100 років тому в колекції наручного годинника марки вперше з'явився годинник у корпусі форми «бочки» (Tonneau, висловлюючись французькою). У той час така форма була досить рідкісна, оскільки самі наручні годинники ще тільки набували популярності, ну а переважна більшість кишенькових годинників були круглими.

Зрозуміло, що ця подія не могла залишитись непоміченою. А якщо так, то колекція Malte, яка є продовжувачкою славних традицій Vacheron Constantin і на даний момент включає годинник у формі «бочки», просто мала поповнитися новими моделями. На честь Vacheron Constantin, дизайнери компанії порадували нас оновленими лініями корпусу, а годинникарі підготували для однієї з моделей новий механізм. Але про все по порядку.

Найбільш ювілейним став годинник Malte 100th Anniversary Edition . Вони представлені обмеженою серією 100 одиниць у платиновому корпусі з розмірами 36.7х 47.6 мм, товщина якого становить 9.1 мм. Двострілкова модель з римськими цифрами на циферблаті оснащена мануфактурним калібром 4400 з ручним заводом (діаметр - 28.6, товщина - 2.8, 21 камінь, 106 компонентів, 28'800 пк/год), запас ходу - 65 год. Задня кришка – глуха.

В ідентичному за габаритними параметрами корпусі виконано другу прем'єрну модель - Malte Small Seconds . Матеріал корпусу – 18-каратне рожеве золото. Суворість циферблата позначена накладними індексними мітками, а різноманітність вносить субциферблат малих секунд у положенні "6 годин".

Механізм - Vacheron Constantin 4400AS практично не відрізняється від механізму Malte 100th Anniversary Edition і з гордістю несе на одному з мостів зображення Женевського тавра.

Нагадаю, що наприкінці минулого року було зафіксовано низку нових вимог для успішного отримання Женевського тавра: їхня суть полягала в тому, що тепер інспекції підлягає не лише механізм, а й увесь виріб загалом. І якщо для механізму вони практично не змінилися, то для корпусу та годинника в цілому можна відзначити ряд нововведень:
- відповідність мінімальному рівню водозахисту (3 атм);
- відповідність всіх заявлених функцій/ускладнень їхній коректній роботі шляхом проведення відповідних тестів;
- вимоги до корпусування механізмів та взаємного розташування корпусу та механізму;
- Відповідність певним параметрам точності ходу (відхилення не більше 1 хвилини протягом тижня).

Очевидно, що всі калібри, встановлені в нові моделі колекції Malte, відповідають таким вимогам, про що говорить знак якості не тільки на механізмі, але і на самому корпусі. Зображення третьої новинки, Malte Tourbillon , допоможуть у цьому переконатися.

Сам корпус з рожевого золота трохи більше за розмірами, ніж такий у описаних раніше годинників - вони становлять 38×48.2 мм при товщині 12.7 мм. У цьому немає нічого дивного, тому що він укомплектований більш товстим калібром і прозорим сапфіровим склом ззаду, що дає більшу надбавку товщини, ніж у випадку з цільною металевою кришкою. Фасонний механізм прекрасний - це абсолютно новий калібр під індексом 2795, який відрізняється ручним заводом і присутністю чудового естетики оформлення турбійону (розміри - 27.4×29.3 мм, товщина - 6.1 мм, 27 каменів, 169 компонентів, 18'000 пк/ запас ходу - 45 год).

Було б блюзнірством вважати, що у Vacheron Constantin забули про жіночу половину шанувальниць прекрасних вартових форм. Їм адресована четверта модель нової лінії Malte – Malte Lady . Корпус із рожевого золота (28.3×38.8 мм, висота — 7.3 мм) усипаний по ранту 50 діамантами класичного огранювання загальною вагою майже 1 карат. Задня кришка глуха, під нею ховається механізм VC 1202.

Такою вийшла нова колекція Malte від Vacheron Constantin, присвячена 100-річному ювілею годинника у формі «бочки». Навряд чи можна поставити під сумнів тезу про те, що вона повною мірою втілює всі основні цінності марки: класицизм, елегантність і неперевершена технічна досконалість.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю