Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

SW Tourbillon від Jaquet Droz

Модні сьогодні спортивні цінності були невід'ємною складовою філософії марки Jaquet Droz з моменту її виникнення, знаходячи відображення у прагненні до неперевершеної точності у вимірі часу та дизайні моделей годинників. Лінія спортивного годинника (SW) включає моделі, виконані духом новаторства, який проявляє себе буквально в кожному елементі дизайну. Поєднання благородних металів, натурального каучуку та люмінесцентного покриття Super-LumiNova створює вражаючий візуальний ефект, який посилюють незліченні технологічні сюрпризи.

 
 

Поєднання класичних традицій годинникової справи з перевагами сучасних технологій потребує неперевершеної майстерності. При розробці годинника Grande Seconde SW Steel-Rubber майстри Мануфактури Jaquet Droz звернулися до кращих ноу-хау та основних цінностей марки. Поєднавши унікальну історичну спадщину, революційну дизайнерську концепцію Grande Seconde, високотехнологічні матеріали та авангардний дизайн, вони створили ексклюзивну модель, за лаконічним зовнішнім оформленням якої ховаються незвичайні, справді інноваційні технічні рішення.


Досконала форма циферблата – результат використання складного процесу осідання парів металу на обточеній заготівлі, що здійснюється у вакуумі. Елегантне та гармонійне поєднання витонченої сатинованої цифри «8» та червоного покриття Super-LumiNova на стрілках та деяких покажчиках підкреслює красу циферблату насиченого чорного кольору, створюючи витончену гру об'ємів, світла та колірних відтінків. Пластини, також вирізані з цільного металу, підкреслюють перевагу округлих форм. Браслет моделі Grande Seconde SW Steel-Rubber приваблює поєднанням нержавіючої сталі – використовуваної Jaquet Droz вперше – та м'якого натурального каучуку, яке забезпечує ні з чим незрівнянний комфорт та тепло. Все це дарує посвяченим відчуття того, що й у повсякденності є місце для найвищої розкоші.

 

 

 

 

У 2011 марка Jaquet Droz справила справжній фурор, оснастивши турбійоном - ускладненням, яке дозволяє нівелювати негативний вплив сили гравітації на точність ходу годинника, - одну зі своїх культових моделей - Grande Seconde - з двома лічильниками, що утворюють цифру "8" - фірмове число Мануфактури.
Сьогодні Jaquet Droz пропонує нову інтерпретацію цього поєднання, вперше оснащуючи одним із найвіртуозніших годинних ускладнень модель лінії спортивного годинника (SW), випуск якої розпочався у 2008 році.


Для вирішення цього завдання майстрам Мануфактури в Ла Шо-де-Фоні довелося розсунути межі можливого у виробництві механічних годинників. Прагнучи наголосити на неймовірній складності конструкції турбійону, вони розмістили його у верхній частині циферблату. Верхній міст також був видозмінений для того, щоб розмістити на ньому секундну стрілку, елегантна форма якої чудово поєднується зі спортивним стилем моделі.


Розташований навпроти турбійону лічильник годин і хвилин виконаний відповідно до класичних канонів – у ролі індикаторів виступають римські цифри. Однак цифри, як і стрілки, оброблені білим люмінесцентним складом Super-LumiNova, що контрастує з чорним кольором циферблату з каучуковим покриттям. Розташовані горизонтально металеві пластини на мініатюрних гвинтах підкреслюють ідеальну естетичну рівновагу та гармонію кольорів моделі Tourbillon. Модель, що відрізняється неперевершеною естетичною і технічною досконалістю, виконана у великому корпусі діаметром 45 мм, значні розміри якого підкреслюють теплий блиск червоного золота і витончений безель з жолобками. Ремінець зі шкіри алігатора – вперше використовується в даній колекції – надає цим ексклюзивним годинникам ще більшої виразності.


Годинник Tourbillon – яскравий доказ того, що спортивний стиль та розкіш можуть чудово поєднуватися один з одним.

 

Технічні характеристики:
Механізм:
- Jaquet Droz 25JD-S, автопідзавод
- 31 камінь
- запас ходу 7 днів
- Частота 21 100 пк/год
Функції:
- годинник, хвилини
- Тербійон
Корпус:
- Діаметр 45 мм
- 18К червоне золото
- сапфірове скло з обох боків корпусу
- водонепроникність 50 м
Ремінець:
- сатиновий
- Шкіра алігатора
- застібка з 18К червоного золота

 

 
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю