Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Tag Heuer Formula 1 Yin Yang Lady 2012

У давньокитайській міфології та натурфілософії інь-ян («тай цзи», Великий Межа) — символ творчої єдності протилежностей у Всесвіті. Його зображували як кола, образу нескінченності, розділеного хвилястою лінією на дві половини — темну і світлу. Симетрично розташовані всередині кола дві точки - світла на темному тлі і темна на світлому - говорили про те, що кожна з двох великих сил Всесвіту несе в собі зародок протилежного початку. Темне та світле поля, що позначають відповідно інь та ян, симетричні, але ця симетрія не статична. Вона передбачає постійний рух по колу — коли одне з двох початків досягає свого піку, воно вже готове відступити: «Ян, досягнувши піку свого розвитку, відступає перед інь. Інь, досягнувши піку свого розвитку, відступає перед ян».
Швейцарські годинники мануфактури Tag Heuer використовували цей давній філософський принцип як основний мотив для створення своєї нової Формули-1, які були нещодавно представлені на виставці в Женеві 2012 року.


Сміливий і водночас жіночний 32-міліметровий корпус із білого золота 18 карат оснащений безелем, прикрашеним 234 діамантами багетного огранювання з прямими, чіткими лініями, мають геометричну форму. Ці багетні діаманти також розміщені на позначці 12 годин. Загальна вага дорогоцінного каміння 7,36 карат .
Блиск дорогоцінного каміння контрастно підкреслюють 12 вставок з високоякісної кераміки чорного антрацитового кольору, що нагадують пелюстки чудової квітки. Гладкий браслет із жіночними формами притягує погляд поєднанням кераміки чорного антрацитового кольору та білого золота. Надійна браслетна застібка «метелик» із білого золота спеціально розроблена для жінок, які ведуть активний спосіб життя, і не потребує жодних зусиль при відкриванні та закриванні.


Циферблат у формі зображення символу Інь-Янь щедро прикрашений 254 блискучими діамантами. Чорні алмази є інь, а білі діаманти використовують для Ян. Кожен діамант внесений вручну, щоб бачити природний блиск діамантів.

Завершальна полірування годинника вимагає найвищого рівня майстерності, тому що необхідно надати максимальний блиск виробу і при цьому не пошкодити оправу з дорогоцінного каміння.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю