Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Titanic-DNA Chrono Tourbillon 2012 від Romain Jerome

Годинна мануфактура Romain Jerome вирішила продовжити виготовлення годинника, стиль якого нагадує історичні пам'ятки. Так новинка дуже нагадуватиме за стилем оформлення знаменитий трансатлантичний лайнер «Титанік».

 

Новинка випущена у трьох версіях: у нержавіючій сталі (Ref. RJ.T.TO.CH.003.01), у нержавіючій сталі з чорним PVD-покриттям (Ref. RJ.T.TO.CH.001.01), та у червоному золоті ( Ref. RJ.T.TO.CH.002.01). Модель оснащена скелетонізованим механізмом, дизайн якого викликає ремінесценції з механікою, що застосовується на Титаніку, судні початку ХХ століття.
Лімітований випуск по 9 екземплярів кожного із трьох варіантів моделі.

 

Новий годинник Romain Jerome Titanic-DNA ні з чим не сплутати. Для надання автентичності годинниковий майстер як матеріал корпусу використав сплав металу від справжнього "Титаніка", здобутого з глибини 3840 м, і стали від судноверфі Harland & Wolff у Белфасті, де століття тому було побудовано пароплав. Циферблат нагадує судновий ілюмінатор, через який видно скелетонізований механізм із турбійоном. Ремінці для цієї моделі вирізані зі шкіри диванів із того легендарного судна. Сліди іржі також відсилають у минуле, надаючи годинникам історичного духу.

Годинник Romain Jerome Titanic-DNA доповнює набір запонок у вигляді гребних гвинтів. Вони випущені в кількості 888 штук, у двох варіантах - зі сталевим та чорним PVD-покриттям.

 

 

 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю