Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Antoine Preziuso з гордістю представляє своє нове творіння TTR3 Blue Equalizer Frequencies

Це унікальний годинник з 18-каратного білого золота складається з 233 сапфірів вагою понад 24 карати. Синій, королівський, вирізаний у багетній фермі дорогоцінний камінь має три одиночні літаючі сапфіри на циферблаті, поруч із трьома присутніми турбійонами. Насправді, саме калібр Tourbillon of Tourbillons, ікона Бренда, плід праці з його сином Флоріаном, який полягає в основі цього чуда, що світиться.
Неперевершена точність завдяки потрійному турбійону або синхронізатору AFP-TTR-3X - «Сила трьох»
Три міжнародні патенти захищають частоти синього еквалайзера TTR3. Вони свідчать про творчий та інноваційний потенціал ANTOINE PREZIUSO GENÈVE, який втілив цей проект у життя після десятиліття досліджень.
Кожен із трьох турбійонів здійснює повний оборот за одну хвилину з більшою швидкістю, ніж вся загальна картина, яка здійснює шість оборотів циферблату за одну годину, один оборот кожні десять хвилин. Швидкість обертання турбійонів збільшується завдяки цьому подвійному обігу. Вони розташовані на рівній відстані від центру пластини, які відповідні осі утворюють рівносторонній трикутник. Три клітини виконують своє обертання по різних осях обертання та зі змінними швидкостями, покращуючи ізохронність цілого.
Цей механізм є унікальним як за своїм дизайном, так і за різними призначеними йому ролями. Він повинен розподіляти постійну енергію через центр, не заважаючи осі голок; керувати зупинкою турбійону; виправити будь-які зміни частоти. Тут знаходиться найменший у світі шарикопідшипник діаметром всього 1,6 міліметра, в якому розміщено шість кульок діаметром 0,013 міліметра!
Близькість трьох незалежних турбійонів - і їхнє розташування на пластині - дозволяє їм природно сприймати явище гравітації, однакової частоти. Коли вони входять у резонанс із гравітацією, то амплітуда значно збільшується, помітна неозброєним оком. Таким чином, вся система утворює тільки один революційний механізм, який коливається з стабільною частотою 3 герца.
Корпус із білого золота 750 проби. Щедрий розмір 47 мм пропонує сапфірову задню кришку, яка дозволяє милуватися всією красою і складністю цього прикрашеного калібру. Він супроводжується каучуковим ремінцем і розкішною застібкою, що розкладається, з білого золота 750 проби з сапфірами особливої чистоти.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю