Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

U-BOAT на міжнародній виставці годинника Baselworld 2012

При створенні дизайну нового годинника U-BOAT за основу було взято модель U-42, яка вперше була випущена ще в 1942 році для італійських ВМС.

Годинник U-BOAT U-42 GMT буде оснащено автоматичним механізмом з індикатором дати та системою індикації другого часового поясу. Запас ходу становитиме 48 годин. Корпус новинки виготовлять з міцного титану розміром, а також буде використано сапфірове скло, це забезпечить можливість занурення до 300 метрів.

Усього буде випущено 300 екземплярів цієї моделі.

Менше поки що відомо про другу новинку U-BOAT - моделі "B and B". Очікується, що діаметр корпусу годинника складатиме 53 мм, основним матеріалом корпусу послужить титан з покриттям IPBlack.

Нагадаємо, що участь у BASELWORLD 2012 стане для марки U-BOAT вже сьомою. Вже три роки U-BOAT має можливість презентувати свої моделі у головному та найпрестижнішому павільйоні виставки – Hall 1.0 “Hall of Dreams”.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю