Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Вкрадений годинник Рафаеля Надаля

Бармена паризького готелю, який вкрав дорогий годинник Richard Mille у семиразового переможця Відкритого чемпіонату Франції з тенісу Рафаеля Надаля, засуджено до 6 місяців ув'язнення.
Швейцарська компанія Richard Mille надала Надалю аксесуар вартістю 500 тисяч доларів з рекламною метою. Згідно з контрактом тенісист повинен був з'являтися з годинником під час кожного публічного виступу на корті.
11 червня поточного року з цим годинником на руці іспанський спортсмен виграв турнір Roland Garros. А 13 червня в ніч з вівторка на середу було здійснено крадіжку годинника, яка мало не зіпсувала радість від перемоги.

Як виявилося, годинник був викрадений одним із працівників готелю, який мав доступ до номера тенісиста по магнітній карті. Саме за нею службовці поліції вирахували зловмисника. Працівник готелю одразу зізнався у злочині та повернув зникнення власнику. Мотив свого злочину він пояснив таким чином: «Цей годинник повинен був змінити моє життя. Я хотів, щоб вони принесли мені успіх - адже їх носив сам Надаль».

 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю