Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Ulysse Nardin представила лімітовану серію годинника Blue Toro

Понад 150 років тому компанія Ulysse Nardin створювала морські хронографи, які використовували на кораблях усього світу. Сьогодні ця компанія славиться створенням елітного годинника, не забуваючи при цьому про своє морське минуле. Ось чому синій колір так часто присутній на годиннику від знаменитого бренду.

Нова модель від Ulysse Nardin під назвою Blue Toro створена у темно-синіх тонах та оснащена унікальним ускладненням – запатентованим механізмом вічного календаря. Унікальність його в тому, що годинник автоматично налаштовується на час і дату, якщо їхній власник перетинає часові пояси.

 

Цей складний механізм був створений видатним годинникарем нашого часу Людвігом Осхліном, який ось уже багато років співпрацює з компанією Ulysse Nardin , представляючи унікальні годинникові механізми, аналогів яким немає у всьому світі.

 

На синьому циферблаті моделі розташувався великий покажчик дати, вічний календар із покажчиками дати, місяця та дня тижня, хронометр та секундний лічильник. Великі скелетонізовані годинна та хвилинна стрілки мають люмінесцентні мітки. Сам корпус розкішних моделей Blue Toro від Ulysse Nardin , діаметр якого становить 43 мм, виконаний із рожевого золота 18 карат.

Привертають увагу і стильні посріблені годинні мітки «6» і «12». Синій стилізований обідок годинника - безель - також прикрашають арабські цифри - покажчики дати. Кнопки хронографа та вічного календаря прикрашені синім кольором, а на синій головці можна побачити логотип компанії Ulysse Nardin – морський якір.

Циферблат моделі Blue Toro захищає сапфірове скло з покриттям антивідблиску. Сапфірове скло знаходиться і на задній кришці корпусу, що дозволяє спостерігати за роботою складного механізму калібру UN-32 з автозаводом. Він працює на 34 рубінових каменях, а ротор виконаний із білого золота. Запас ходу моделі сягає 45 годин, крім того, цей хронограф отримав офіційну сертифікацію COSC, що підтверджує їх точність.

Водонепроникність розкішного годинника Ulysse Nardin Blue Toro досягає 100 метрів. Нові моделі можуть бути представлені як на ремінці з крокодилової шкіри, так і браслеті з модного матеріалу - каучуку. Застібка, що розкладається, також виконана з рожевого золота 10 карат.

 

Нові моделі будуть випущені лімітованою серією всього 99 екземплярів

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю