Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Ulysse Nardin Maxi Marine Diver Boutique

Швейцарська годинникова мануфактура з віковою історією Ulysse Nardin представляє продовження колекції Marine Diver - модель Maxi Marine Diver Boutique .
Легендарна мануфактура Ulysse Nardin із багатою історією, впевнено дивиться у майбутнє. Відродившись у минулому столітті зі згасаючої майстерні у всесвітньо відомий бренд. Сьогодні Ulysse Nardin має 12 монобрендових бутіків по всьому світу. Наприкінці 2011 року компанія створила лімітовану 250 екземплярами серію з назвою Maxi Marine Diver Boutique, представлену ексклюзивно в монобрендових бутиках Ulysse Nardin.

 
Ulysse Nardin
Maxi Marine Diver Boutique 2011 Limited Edition 250

У дизайні новинки присутні відомі деталі колекції Maxi Marine Diver: круглий сталевий корпус з рифленим однонаправленим обертовим безелем з дайверською розміткою і вставками з вулканізованої гуми, декорований хвилями чорний циферблат з накладними годинниковими маркерами і годинниковою і хвилинною стрілками а також секундним циферблатом та апертурою дати під збільшувальною лінзою на 6 годинах. На 12 годинах розташований стрілочний індикатор запасу ходу. Елементи на безеле та центральні стрілки виконані із золота та ефектно виділяються на чорному тлі.
Через прозору задню кришку можна насолодитися роботою і деталями автоматичного механізму UN-26 з 42-годинним запасом ходу. Модель доповнена чорним ремінцем каучуковим, прикрашеним хвилеподібним візерунком і написом Boutique, з керамічною застібкою.

Технічні характеристики:
Механізм:
- UN-26, автопідзавод
- 28 каменів
- запас ходу 42 години
Функції:
- години, хвилини, секунди
- дата
- індикатор запасу ходу
Корпус:
- нержавіюча сталь з покриттям із вулканізованої гуми
- Діаметр 42, 7 мм
- антивідблискове сапфірове скло з обох боків корпусу
- водонепроникність 200 м
Ремінець:
- каучуковий
- ексклюзивна застібка із чорної кераміки

 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю