Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Ulysse Nardin представив наручний годинник Champion's Diver

20 лютого годинникова компанія Ulysse Nardin презентувала унікальну колекцію Plushenko Champion's Diver. Вони були створені разом із олімпійським чемпіоном Євгеном Плющенком. Презентація відбулася на Берсенівській набережній, де до ресторану "Річка" були запрошені спортсмени, заслужені діячі Світу мистецтв, а також представники бізнес-еліти. Едвін Мартон на честь події виконав свої найкращі твори на Страдіварі.

Ідея створити наручний годинник Plushenko народилася у Рольфа Шнайдера у 2010 році, після знайомства зі спортсменом. На одному з підготовчих етапів (креслення, обговорення технічних тонкощів та дизайну) Євген Плющенко спеціально відвідав годинникову фабрику Ulysse Nardin, щоб узгодити всі деталі особисто. За його задумом жовті колірні акценти на циферблаті мають нагадувати про золоті медалі, а сині – колір льоду, на якому вони були зароблені.

 

 


Наручний годинник Plushenko Champion's Diver розроблений на базі калібру UN 26, що використовується традиційно для колекції Marine. 42-міліметровий корпус нової моделі покриває вулканізований каучук. Водонепроникність годинника становить 200 метрів, що дозволяє не знімати їх із зап'ястя навіть під час занять морськими видами спорту. Поставляються на ремінці з каучуку з керамічними вставками, на одній з яких вигравіювано Ulysse Nardin, а на іншій - Limited Edition.

Першими познайомитися з новою унікальною колекцією були запрошені: видатні спортсмени, зірки російської бізнес-еліти, заслужені діячі мистецтв. Серед гостей були помічені: Олександр Ревва, Ольга Слуцкер, Антон Сіхарулідзе, Олексій Боков та багато інших.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю