Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Urwerk The Hour Glass UR-105

Ювілейне 40-річне видання Urwerk UR-105 буде випущено в трьох примірниках і поставляється в корпусі шириною 39,5 мм, що надихає UR-103, зі збільшеним вікном сапфіра, доданим до існуючого дизайну UR-105. Крім того, верхня пластина виготовлена ​​з піскоструминної бронзи (аналогічно UR-105 CT Maverick Bronze), яка виготовлена ​​зі сплаву, який Urwerk сформулював так, щоб він був трохи темнішим, ніж більшість бронзового годинника, представленого в даний час на ринку. тому він буде дуже цікаво подивитися, як виглядає патина годин з віком. Титан із чорним покриттям використовується для решти справи.

Під верхньою пластиною знаходиться автоматичний калібр Urwerk UR 5.03, що складається з 52 дорогоцінного каміння, який відображає блукаючий годинник за допомогою чотирьох супутників (по три години в кожному), видимих ​​через велике U-подібне сапфірове скло. Годинник проходить по черзі за шкалою хвилин, даючи цифрову та аналогову індикацію часу. Індикатор запасу ходу та цифрові секунди становлять решту інформації на циферблаті.

На задній частині знаходиться важіль управління швидкістю заводу годинника, який може прискорювати або уповільнювати подвійні повітряні турбіни, які регулюють рухи автопідзаводу. Ви також можете використовувати велику головку для ручного заводу головної пружини - взятої з UR-200 - розташованої у верхній частині корпусу. Максимальний запас ходу складає 48 годин.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю