Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Van Cleef & Arpels на виставці SIHH 2012

Легендарний ювелірний Дім Van Cleef & Arpels на женевській виставці SIHH 2012 представила свою колекцію Bals de Légende з 4 чудовими та незрівнянними моделями.
Циферблати новинок, як і будь-якої моделі від будинку Van Cleef & Arpels, представлені в оригінальному дизайнерському виконанні. Тут зливаються інноваційні технології, безмежна фантазія та неповторний дизайнерський смак. Колекція наручного годинника була випущена після створення чудових ювелірних виробів, що приголомшують своїм неповторним блиском і шармом. Колекція присвячена тематиці «Легендарні бали» – історичній події, яка завжди привертала загальну увагу. Як відомо, бали були організовані з давніх-давен, він являв собою престижний захід, на якому були присутні королі, відомі люди в різних шикарних костюмах і одязі.

 

Компанія Van Cleef & Arpels вирішила втілити тематику та традиції балів у своїх незрівнянних ювелірних виробах та наручних годинниках, аналогів яких немає у всьому світі. Виконані з дорогоцінного каміння чотири моделі стали втіленням легендарних балів, що відбуваються в Російській імперії, Парижі, Венеції та Нью-Йорку.
Перша модель з колекції Bals de Légende – це наручний годинник Bal du Palais d'Hiver, що є картиною з російської казки. 11 лютого, 1903 рік, Санкт-Петербург перебуває під покровом льоду, сани зупинено у королівському дворі Зимового палацу. Цариця Олександра приймає своїх гостей на вечорі "17 століття Російського Двору".
Чудова картина зі скульптурами персонажів із золота, що знаходяться у верхній частині перламутрового циферблату. Нижня частина циферблату прикрашена візерунками та квіточками. Оригінальний циферблат вставлений у круглий корпус діаметром 38 мм із рожевого золота. Весь корпус прикрашений діамантами. Доповнює модель білий шкіряний ремінець із застібкою із рожевого золота. Завдяки автоматичному механізму з індикацією 24 годин, фігури на циферблаті повільно рухаються, створюючи відчуття танцю.

 

Bal du Siècle – друга модель цієї колекції. Наступний бал, на циферблаті годинника, - це бал - маскарад у Венеції 3 вересня 1951, влаштований «Доном Карлосом» у венеціанському Palacio Labia. Чудова мить від балу є циферблатом моделі Bal du Siècle. Перламутровий циферблат оснащений фігурами, що танцюють у верхній частині, і візерунками і красивими квіточками – в нижній частині. Доповнюють картину дві центральні стрілки – годинна та хвилинна. Круглий корпус годинника виконаний з рожевого золота діаметром 38 мм, а золотий безель годинника прикрашений діамантами. Шкіряний ремінець моделі виконаний із синього кольору, що гармонійно поєднується з кольором темного неба на циферблаті. Модель забезпечена автоматичним механізмом з 24-годинною індикацією часу.

 

Bal Black&White – модель продовжує тематику легендарних балів. Цього разу письменник Трумен Капоте організував бал з нагоди його успіху у галузі літератури. На бал він запросив 500 найвідоміших людей у світі, які прийшли з одягом, що відповідає на тему «Чорний та Білий». Все було у чорно-білому 28 квітня 1966 року ввечері у залі Plaza Hotel Нью-Йорка.
Модель, присвячена балу, що був у Нью-Йорку, також виконана у чорно-білих тонах. Корпус моделі діаметром 38 мм виконаний із білого золота, а безель повністю прикрашений діамантами. Перламутровий циферблат виконаний з оніксу. Верхня частина циферблата є фігурами, виконаними із золота, а нижня частина – різні візерунки. Чорний ремінець виконаний зі шкіри алігатора із золотою застібкою.

 

Bal Proust – остання модель була розроблена на тему балу, який відбувся в Парижі, був організований баронесою Гі де Ротшильд на честь письменника Марселя Пруста. Годинник виконаний у білому золотому корпусі діаметром 38 мм, а безель прикрашений діамантами. Як у всіх моделей цієї колекції, у годинника Bal Proust також у верхній частині циферблата представлена сцена балу у вигляді різних фігур. Нижня частина циферблата є декорування різними візерунками. Білий ремінець зі шкіри алігатора із золотою застібкою доповнює модель. Автоматичний механізм із функцією 24-годинної індикацією часу забезпечує повільний рух фігур, зображених на циферблаті. Доповнює модель шкіряний ремінець із золотою застібкою.

 



Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю