Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Vertu - Salone Internazionale Del Mobile

Vertu – законодавець моди у виробництві мобільних пристроїв. Британська компанія Верту не втомлюється захоплювати публіку в притаманній їй чудовій манері. Цього разу місцем чергової незабутньої події стала блискуча перлина Італії місто Мілан, де з 17 по 22 квітня 2012 року пройшов найяскравіший захід для дизайнерів усього світу. Міланський бутік Vertu мальовничо вписався в естетичну фієсту Salon Internazionale Del Mobile.

На міланському тижні високої моди в області дизайну інтер'єрів Salon Internazionale Del Mobile місто з майже тритисячолітньою історією перетворюється на безмежний майданчик демонстрації досягнень сучасного дизайну. У будь-якому дворику приховується незвичайна інсталяція. Кожен провулок перетворюється на галерею. Відвідування Salon Internazionale Del Mobile стало обов'язковим для всіх професіоналів промислового дизайну, що не дивно, враховуючи обсяги заходу, кількість нових ідей, неординарних розробок, безліч вишуканих технологій і незвичайних матеріалів, що диктують майбутні тенденції розвитку галузі.


Vertu: століттями відточене мистецтво склодува у міланському бутіку

Vertu – бутік у Мілані, у стінах якого пройшов спільний проект лідера послуг елітного мобільного зв'язку та венеціанського скляного будинку Venini. На вітринах поруч із телефонами Vertu Boucheron, Vertu Ferrari та Vertu Touch розташувалися витончені скляні вироби венеціанських склодувів.

Венеція славилася вишуканими виробами зі скла ще тисячу років тому. У XIII столітті міська влада навіть ухвалила перенести всі скляні цехи на довколишній острів Мурано. Щоб уникнути поширення безцінних секретів майстерності, дож заборонив склодувам залишати острів, натомість надавши їм такі небачені привілеї, як свободу від судового переслідування, право носити зброю і видавати дочок заміж за представників шляхетних сімейств.

Таємниці майстерності тут досі передаються та вдосконалюються з покоління до покоління. Сьогодні муранське скло стало символом майстерності найвищого ладу. Кожен виріб із венеціанського скла по-своєму унікальний, виконаний у складній техніці та несе в собі незвичайну ідею, вікові традиції та високе мистецтво. Хтось скаже, що муранські скульптури, вази, люстри, світильники, посуд та інші декоративні елементи коштують надто дорого. А для когось вони є незмінним символом успіху і розкоші.

Фабрика Venini першою оспівала простоту форм і пропорцій всупереч багатошаровому декоруванню і строкатому забарвленню, колись властивому венеціанському склі, тим самим ще на початку XX століття застосувавши базові принципи авангардного дизайну. Вироби маестро Паоло Веніні, основоположника мануфактури, були з гордістю представлені на паризькій виставці 1925 року і з тих пір нові колекції, що регулярно з'являються, користуються незмінною популярністю серед шанувальників будинку Venini у всьому світі.



Vertu & Venini: союз тисячолітньої традиції та прогресивного дизайну

Vertu та Venini створили чарівну експозицію на тижні високої моди дизайну інтер'єрів у Мілані. У московському бутіку Vertu при покупці телефону Верту бу відсутня можливість помилуватися строкатістю фарб від майстрів з видування скла. Будь-хто, хто мав можливість ближче познайомитися з шедеврами муранських мануфактур, вже ніколи не зможе ставитися до них з нехтуванням, і назавжди збереже в глибині душі частинку тепла до талановитої роботи майстра. Саме цей філігранний підхід до розробки та виконання своїх виробів хотіли наголосити представники Vertu у спільній ексклюзивній інсталяції, влаштованій у стінах свого міланського бутіка.

Стійки та вітрини експозиції елітних телефонів прикрасили неординарні вироби з венеціанського скла: чудові різнокольорові вази та величезний пісочний годинник. На думку організаторів, проект покликаний висловити велич поєднання суворого стилю з дизайном на межі мистецтва. Таким чином, представники британської компанії хотіли ще раз продемонструвати ставлення, з яким фахівці Vertu підходять до створення мобільних пристроїв.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю