Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Новий Blancpain Villeret Retrograde Seconds, який приваблює глибиною безтурботного океану.

За кілька тижнів легендарна швейцарська годинникова мануфактура Blancpain представлятиме свою нову колекцію у ретро-стилі на виставці Baselworld 2012 . Яскравою моделлю з них, яка ще до виставки завоювала особливу увагу, є Blancpain Villeret Retrograde Seconds (Ref. 6653Q-1529-55B ).

 

 Новинка позиціонується виробником як перша її модель з циферблатом, покритим синім напівпрозорим лаком flinque. Декілька його шарів, нанесених на циферблат, створюють неповторний ефект глибини.

Також приємно відзначити, що новіBlancpain Villeret Retrograde Seconds створені в порівняно тонкому, компактному корпусі розміром 40 мм і товщиною менше 11 міліметрів, що робить годинник особливо зручним при носінні жорсткою манжетою сорочки. Виготовлені із 18-каратного білого золота. Завдяки коротким "вушкам", годинник буде добре виглядати навіть на худій руці.

 


 

 

Невеликий розмір заводної головки , яка може приносити невеликі незручності для налаштування годинника, дуже зручна для самої руки, оскільки не завдаватиме біль з тильною стороною долоні.

У годиннику розташований ультра-тонкий механізм діаметром 27,00 мм, товщиною 4,57 мм. Калібр 7663Q з автопідзаводом , який складається з 244 деталей і забезпечує 72 годинний запас ходу , 32 дорогоцінні камені з частотою 28 800 напівколивань на годину. Індикація часу здійснюється за допомогою центральних стрілок години та хвилини. Секунди відраховує ретроградну стрілку, розміщену на 30-секундній шкалі, розташовану в позиції 6 годин. Дата індексується на круглій шкалі за допомогою спеціальної центральної стрілки.

Ремінець виконаний зі шкіри алігатора темно-синього кольору, який поєднується з дивовижним циферблатом, що приваблює глибиною безтурботного океану.

 


 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю