Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Нова модель Zenith Defy Lab

Про таке тріумфальне повернення колекції Defy від оригінального, швейцарського бренду Zenith у 2017 році навіть ніхто не припускав. Але створення абсолютно нового калібру та корпусу змусило тремтіти конкурентів.
Годинник DefyLab уособлює нове покоління хронометрів - це перший годинник з корпусом, розміром 44 мм, зроблений з Aeronith, найлегшого алюмінієвого композитного матеріалу у світі.
Неймовірно твердий метал був розроблений з використанням секретного високотехнологічного процесу і має щільність 1,6 кг/дм3, що в 2,7 раза легше за титан, в 1,7 раза легше за алюміній і на 10% легше, ніж композити з вуглецевого волокна. Бренд Hublot допоміг розробити корозійно-стійкий матеріал, суміш із алюмінієвої піни та полімеру.
Що стосується механізму, то вбудований калібр ZO 342 вражає ще більше, частота 15 герц (108 000 коливань на годину) утричі вища, ніж відомі механізми Zenith. Він має амплітуду +/- 6 градусів і забезпечує майже 60 годин запас ходу – більш ніж на 10% більше, ніж у El Primero. Годинник не потребує зміни масла і несприйнятливий до змін температури, гравітації та магнітних полів, типових елементів, які послаблюють пружину балансу, що впливає на точність ходу в більшості годинників. Ця висока частота наділяє годинник майже в 10 разів більшою точністю і вражає, що середньодобовий хід механізму демонструє похибку в механіці всього до 0,3 секунди. Для порівняння, одним із критеріїв для сертифікації COSC середньодобова швидкість у перші десять днів тестування має становити від -4 секунд до +6 секунд, при перекладі до 10 секунд на день. Він також зберігає той самий ступінь точності для 95 відсотків свого запасу ходу.
Циферблат-скелетон дає можливість повністю розглянути і поспостерігати за роботою механізму, від якого неможливо відірвати очі.
Це сміливий, новий крок не тільки для компанії Zenith, а й для всієї годинної індустрії.
Мануфактура дебютувала новинку Defy Lab в обмеженому виробництві 10 екземплярів – за порівняно «ексклюзивною» ціною. Правда бренд дає зрозуміти, що перші 10 годин Defy Lab – це лише «початок». Механізм Defy Lab не тільки впроваджуватиметься в регулярне виробництво, а й послужить основою для майбутніх ускладнень. Перший набір годинників Defy Lab планується до випуску у 2018 році.













Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю