Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Напередодні SIHH 2019: всі анонси брендів



"Salon International de la Haute Horlogerie" - одна з найбільших виставок у годинниковій індустрії, яка пройде в Женеві 14-17 січня, готується до дебютів нових моделей. Можливо, через те, що концепція традиційних виставок годинника вже недостатня для сучасних потреб галузі, так само як на «Baselworld» цього року, новинок, оголошених до SIHH 2019, набагато менша в порівнянні з попередніми роками.

Officine Panerai

Panerai Submersible Chrono Guillaume Néry Edition
Panerai Submersible Chrono Guillaume Néry Edition

Як анонс новинок, які будуть представлені на майбутньому SIHH 2019, Panerai розкрила новий дайверський хронограф, натхненний Гійомом Нері, французьким чемпіоном з фрідайвінгу, що спеціалізується на глибоководних зануреннях. Багаторазовий світовий рекордсмен і дворазовий чемпіон світу, Нері може на одному подиху пірнути на глибину 126 м. І ось, «Panerai» вирішила випустити екстремальний годинник для дайвінгу, «Panerai Submersible Chrono Guillaume Néry Edition», (PAM00982), ідеальне і що поєднують у собі як необхідні технічні характеристики так і напрочуд потужний спортивний вигляд.

Як дайвер, призначений для професіоналів, годинник має водонепроникність до 300 м (30 бар) і оснащений однонаправленим синім керамічним безелем. Стрілки годинника і каучуковий ремінець мають той же колір, що і безель, відмінно контрастуючи з сірим текстурованим циферблатом. Великі білі люмінесцентні маркери на циферблаті дозволяють чітко зчитувати час за умов занурення. Як бонус ви отримуєте флайбек-хронограф та автоматичний калібр «Panerai P.9100» з 3-денним запасом ходу. На задній кришці годинника вигравірувано підпис Гійома Нері і глибина його рекордного занурення.

IWC

IWC Le Petit Prince Big Pilots Constant-Force Tourbillon Edition, Double Chronograph Top Gun Ceratanium і Pilots Watch Chronograph Spitfire
IWC Le Petit Prince Big Pilots Constant-Force Tourbillon Edition, Double Chronograph Top Gun Ceratanium і Pilots Watch Chronograph Spitfire

Як і щороку, «IWC» підготувала основну тему для свого шоу на Салоні 2019. У центрі SIHH 2019 марка з Шаффхаузена представить свій авіаторський годинник «Pilots Watches», у тому числі нову лінійку «Spitfire», хронографи «Top Gun» та спеціальний випуск "Le Petit Prince".

Годинник «Top Gun», що випускається «IWC» з 2007 року, характеризується міцними матеріалами, як кераміка і титан, для задоволення всіх вимог пілотів елітних літаків. У нових "Double Chronograph Top Gun Ceratanium" "IWC" вперше використала інноваційний матеріал "Ceratanium" для колекції авіаційних годинників.

Запатентований матеріал «Ceratanium» поєднує переваги титану і кераміки: він легкий і міцний, як титан, і в той же час твердий і стійкий до подряпин, як кераміка. Матеріал також забезпечує високу стійкість до корозії та матовий чорний колір без покриття. Також вони є першим авіаторським годинником «IWC» повністю чорного кольору.

Новий хронометр IWC Pilots Watch Chronograph Spitfire (ref. IW387902) буде випущений у зменшеному корпусі діаметром 41 мм, з калібром із сімейства 69000. Це один з найбільш важливих механізмів IWC в сучасній історії компанії. Крім того, це вперше, коли «IWC» інтегрує калібр цього сімейства до колекції «Pilot».

IWC Pilot Timezoner Spitfire Edition The Longest Flight
IWC Pilot Timezoner Spitfire Edition The Longest Flight

Також на виставці буде представлено наручний годинник «IWC Pilot Timezoner Spitfire Edition The Longest Flight» (ref. IW395501). Це спеціальне видання присвячене проекту "Silver Spitfire - The Longest Flight". Годинник був розроблений для пілотів Стіва Боултбі Брукса і Метта Джонса, щоб у 2019 році супроводжувати їх у навколосвітньому польоті літаком «Spitfire» 1943 року випуску.

Колірна гама годинника з значним 46-міліметровим корпусом з нержавіючої сталі, чорним циферблатом і зеленим текстильним ремінцем нагадує кабіну «Spitfire». Годинник поєднує в собі запатентований механізм «Timezoner» та повністю автоматичний мануфактурний калібр. Випуск обмежений лише 250 годинами.

У 2019 році лінійка Le Petit Prince також поповниться кількома ексклюзивними ускладненнями, включаючи турбійон постійної сили Big Pilots Watch Constant-Force Tourbillon Edition. Десять екземплярів будуть випущені в золотому корпусі зі спеціального сплаву червоного золота, який у 5-10 разів стійкіший до зношування, ніж звичайне червоне золото. Годинник з легкою примхою - на чудовому індикаторі фаз місяця, розташованому на 1 годину, на вас чекає не хто інший, як сам Маленький принц, що стоїть на поверхні Місяця.

HYT

HYT H20 Time Is Fluid
HYT H20 Time Is Fluid

В очікуванні SIHH 2019, HYT доповнює колекцію H20, представляючи H20 Time Is Fluid.

Годинник «Time Is Fluid», що випускається у двох версіях (18-каратне жовте золото і нержавіюча сталь), зазнали як оновлення дизайну, так і філософії. Унікальне куполоподібне скло H20, представлене в 2018 році, все також дає повний огляд механізму. Але, на відміну від годинника цього року, в якому цифри розташовувалися вертикально по периметру циферблату, так, щоб ви могли бачити їх збоку, «HYT» вирішила замінити їх фразою «TIME IS FLUID» - ще раз наголосивши на філософії плинності часу, в яку бренд щиро вірить.

Новий дизайн також включає гільошований орнамент з ромбовидним мотивом на дисках хвилин, секунд, і на основній платині - всі вони розташовуються трохи під різними кутами, створюючи ефект «нашарування» гільошованих візерунків. Циферблат оточує вже знайома трубка, заповнена забарвленою рідиною, яка просувається вздовж маркерів годинника, вказуючи час. Рідина має червоний колір у моделі з жовтого золота та чорний колір – у моделі з нержавіючої сталі.

Roger Dubuis

Roger Dubuis Excalibur Spider Ultimate Carbon
Roger Dubuis Excalibur Spider Ultimate Carbon

Напередодні SIHH 2019 року Roger Dubuis представляє годинник, який значно розширює використання вуглецю в його незліченних формах. "Excalibur Spider Ultimate Carbon" (ref. RDDBEX0675) може похвалитися корпусом, браслетом і мостами з карбонового композиту, прикрашеними також 195 діамантами багетного огранювання. Використання карбону та діамантів, що мають в основі один хімічний елемент (алмаз також є формою вуглецю), любителі годинника вже вважають нічим іншим, як майстерністю нюансу.

Бренд інкрустував діамантами навіть заводний барабан у формі зірки та каретку турбійону, чого ми не бачили раніше. Як пояснює Грегорі Бруттін, директор продуктового департаменту: «Вага каретки не важча, ніж у звичайного турбійону і не впливає на його енергоспоживання. Мости механізму виконані з того самого матеріалу, що і корпус. Це додає конструктивної цілісності годинникам, але також означає, що він дуже легкий”. Браслет годинника складається з окремих ланок з карбонового композиту з діамантами, але укріплений тонким титановим каркасом усередині, що допомагає йому зберігати форму і міцність.

Roger Dubuis Excalibur Huracán Performante
Roger Dubuis Excalibur Huracán Performante

Ще одна модель, яку планує представити Roger Dubuis, це плід співпраці бренду та компанії Lamborghini. Годинник «Excalibur Huracán Performante» містить абсолютно новий механізм «RD630», видимий через фірмовий скелетонізований циферблат. Модель сповнена автомобільних асоціацій, включаючи заводну головку, натхненну гоночними гайками на колесах суперкара, та ремінець з алькантари з каучуковою вставкою в стилі гоночних шин Pirelli.

Cartier

Cartier Privé Tonneau та Cartier Privé Tonneau Skeleton Dual Time
Cartier Privé Tonneau та Cartier Privé Tonneau Skeleton Dual Time

У наступному році «Cartier» святкуватиме одну зі своїх найстаріших моделей - чоловічий годинник «Tonneau» 1906 року, з подовженим бочкоподібним корпусом. В даний час бренд анонсував дві нові інтерпретації цього знакового годинника: оновлену модель з індикацією годин і хвилин і скелетонізовану модель з двома часовими поясами. Обидві версії будуть доступні у платиновому або золотому корпусі із рожевого золота.

Перша модель Cartier Tonneau дотримується всіх ключових кодів вартового будинку: римські цифри, рейкова розмітка циферблата, кабошон в заводній головці, а також шкіряний ремінець і гвинти на вушках. Але тепер вона оснащена новими технічними характеристиками, особливо в галузі водонепроникності.

З другою моделлю, "Privé Tonneau Skeleton Dual Time", "Cartier" віддає данину ретро-моделі з подвійним часовим поясом "Tonneau XL" з колекції "Collection Privée, Cartier Paris" (CPCP), яка спочатку мала два окремі механізми для домашнього часу та другого часового поясу.

Нова модель увібрала в себе ті ж характеристики, адаптуючи їх до первісної форми, але з явним духом інновацій, змусивши годинник працювати з одним механізмом замість двох – калібром 9919 MC. Час легко читається на скелетонізованих мостах, а другий часовий пояс з інтервалами в одну годину встановлюється натисканням на заводну головку на 4 години. Версії з рожевого золота та платини випускаються обмеженим та пронумерованим тиражем по 100 прим., ще 20 прим. будуть доступні в спеціальній платинової серії та коштовним камінням багетного огранювання.

Cartier Baignoire Allongée Céladon та Baignoire Allongée Black
Cartier Baignoire Allongée Céladon та Baignoire Allongée Black

Жінок також чекає на задоволення з випуском «Baignoire Allongée» - моделі, яка буквально потопає в морі дорогоцінного каміння. Представлені в білому або жовтому золоті моделі, обмежені випуском по 50 годин у кожному металі, подовжені версії "Baignoire" поєднують високе ювелірне мистецтво.

Модель Baignoire Allongée Céladon випущена в корпусі з білого золота, усипаному турмалінами параїба, смарагдами і діамантами круглого огранювання. Рясно посипані навколо подовженого овального корпусу неоново-блакитні турмаліни та яскраво-зелені смарагди висвітлюють корпус майже глибоководним свіченням. Модель Baignoire Allongée Black має ще більш радикальну палітру і поєднує в собі багатий корпус з жовтого золота з контрастними чорними шпинелями, жовтими сапфірами і діамантами круглого огранювання. Обидві моделі мають у заводній головці діамант ограновування бриолет і оснащені ремінцем зі шкіри алігатора.

Cartier Tank Chinoise Red та Diagonale
Cartier Tank Chinoise Red та Diagonale

Ще дві жіночі моделі, "Tank Chinoise Red" і "Diagonale", також прикрашені дорогоцінним камінням, що підкреслюють їх незвичайну форму. «Tank Chinoise Red» є прямим нащадком культового годинника «Tank Chinoise» 1921 року з дизайном вушок, що нагадує архітектуру китайських храмів. До 2019 року Cartier радикально змінила корпус годинника з білого золота, надавши йому набагато більш подовжену форму, і перетворивши їх з початкової квадратної форми на прямокутник. Зв'язок з Китаєм та незвичайну форму корпусу підкреслюють дві перемички з яскраво-червоних рубінів, обрамлені чорною емаллю, на кінцях корпусу.

А ось «Diagonale» - це нове творіння компанії, яке побачить світ у 2019 році. Cartier Diagonale грає з геометричними формами, використовуючи елегантну естетику арт-деко, яка так добре працює для бренду. Чорні та червоні емалеві лінії посилюють враження від викривленого корпусу, а інкрустація із 70 діамантів додає вишуканості ювелірній прикрасі. Випуск моделі також буде обмежений тиражем 50 екз.

Montblanc

Montblanc TimeWalker Automatic Chronograph 43 мм та 41 мм
Montblanc TimeWalker Automatic Chronograph 43 мм та 41 мм

Після успіху останніх двох років, 2019 ознаменується появою двох нових автоматичних хронографів «TimeWalker» зі спортивними чорно-білими ретро-циферблатами. 41-міліметрова версія оснащена двома додатковими циферблатами на 6 та 12 годин, а 43-міліметрова модель має три циферблати на 3, 6 та 9 годин. Super-LumiNova на індексах та хвилинній доріжці полегшує читання, плюс тахіметрична шкала на безеле.

Montblanc Star Legacy Nicolas Rieussec
Montblanc Star Legacy Nicolas Rieussec

Ще один новий хронограф «Star Legacy Nicolas Rieussec» є вправою в сучасному виконанні класичних деталей, таких як обтічний корпус, східчасті вушка і конічна головка. У той же час традиційний гільошований циферблат годинника отримав сучасний нюанс, завдяки фірмовому мотиву «зірки, що вибухає» від «Montblanc». У 2019 році з'являться дві нові версії хронографа: одна із нержавіючої сталі, інша з червоного золота; обидві – з антрацитово-сірим циферблатом і таким же ремінцем зі шкіри алігатора, виготовленим у «Montblanc Pelletteria» у Флоренції.

Montblanc Star Legacy Automatic Date та Montblanc Star Legacy Full Calendar
Montblanc Star Legacy Automatic Date та Montblanc Star Legacy Full Calendar

Також новинкою в лінійці Star Legacy наступного року стануть дві моделі Automatic Date з нержавіючої сталі - одна в корпусі 39 мм, інша - 42 мм. Моделі включають калібр «MB 24.01», прикрашені гільоші на циферблаті, ланцетоподібними стрілками та «рейковою» розміткою хвилин по периметру. Крім того, на нас чекає 42-міліметровий повний календар з калібром «MB 29.12» та функціями годин, хвилин, секунд, дня тижня, дати, місяця та фази місяця.

Hermès

Hermès Arceau
Hermès Arceau

З нагоди 40-річчя колекції «Arceau» французький будинок оновить культовий годинник сучасним зовнішнім виглядом. Для попереднього показу до SIHH 2019 «Hermès» оснастив «Arceau» 40-міліметровим корпусом і одягнув годинник у сіро-бежеву кольорову гаму.

Оздоблення в індустріальному стилі надає годинникам сучасного та неформального стилю, і чудово контрастує з полірованими вушками, бежевими індексами та коричневим ремінцем з телячої шкіри. Також кварцовий механізм дозволив дизайнерам зробити корпус трохи тоншим.

Hermès Cape Cod Chaine dAncre
Hermès Cape Cod Chaine dAncre

Також компанія представила новий жіночий годинник «Cape Cod Chaine dAncre», що інтерпретує жіночність у трохи пустотливій манері. Велика сталева модель 29 мм х 29 мм має на циферблаті мотив «якорного ланцюга», представлений Робертом Дюма в 1938 році, який додав креативність до традицій годинної справи. Малюнок циферблату створюється за рахунок переплетення чорних шпинелів та авантюрину на чорному тлі або діамантів та перламутру – на білому. Зміщений логотип врівноважують тонкі стрілки та прямокутний безель, інкрустований коштовним камінням. Годинник оснащений кварцовим механізмом і поставляється на ремінці зі шкіри алігатора з одинарним або подвійним витком.

Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю