Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Напередодні SIHH 2019: всі анонси брендів



Ми зібрали для вас усі новинки, анонсовані брендами годинників, напередодні Міжнародного салону високого годинного мистецтва 2019 року, який пройде в Женеві 14-17 січня. (Початок див. Частина 1 ).

Ulysse Nardin

Ulysse Nardin Diver 42 mm
Ulysse Nardin Diver 42 mm

«Ulysse Nardin» анонсував поповнення колекції дайверських годинників моделями діаметром 42 мм. Створений з натяком на ретро, ​​новий годинник «Diver» демонструє штрихи вінтажного стилю, підкріпленого сучасною кремнієвою технологією, і все це – у зручнішому для міста розмірі. Що відрізняє ці нові моделі, то це дизайн. «Ulysse Nardin» очистив його, прагнучи більш витонченого і незахаращеного вигляду, що нагадує «Diver Le Locle», дайверський годинник 1964 року. Ще одне приємне доповнення – індикатор GPS на циферблаті.

Ulysse Nardin Diver Blue Shark Limited Edition
Ulysse Nardin Diver Blue Shark Limited Edition

Зіркою нової лінійки, без сумніву, стане Diver Blue Shark Limited Edition, обмеженим випуском у 300 екз. Годинник з синім PVD-безелем, синім циферблатом і таким же текстильним ремінцем. Всі – з яскравими, помаранчевими акцентами, включаючи «0» на безеле, шви на ремінці та синю акулу на циферблаті та задній кришці годинника.

Також у лінійці існує версія із чорним циферблатом. Годинник має корпус з нержавіючої сталі з різними варіантами ремінця, як синя тканина, чорна шкіра теляти, браслет з нержавіючої сталі і, перший для «Ulysse Nardin», міланський браслет з нержавіючої сталі. Для цього дебюту компанія обрала товсту сітку, відштамповану з листової сталі, а потім зшиту вручну. Усередині компанії браслет вже заробив прізвисько «протиакул».

Audemars Piguet

Audemars Piguet Royal Oak Offshore
Audemars Piguet Royal Oak Offshore

Продовжуючи традицію використання різних колірних рішень та матеріалів для своєї спортивної моделі, у наступному році «Audemars Piguet» пропонує три нові хронографи «Royal Oak Offshore» у камуфляжній колірній гамі.

Нові 44-міліметрові хронографи поєднують у собі керамічний безель, кнопки, заводну голівку, що загвинчується, циферблат «Méga-Tapisserie» і міцний каучуковий ремінець. Синя (ref. 26400SO.OO.A035CA.01) та зелена (ref. 26400SO.OO.A055CA.01) версії мають корпус з нержавіючої сталі, а коричнева (ref. 26401RO.OO.A087CA.01) випускається у рожевому золоті.

Використання коричневої кераміки є дебютом для "Audemars Piguet". Кольорова кераміка вимагає тривалої стадії дослідження у пошуках правильних пігментів, а також складного та делікатного виробничого процесу. Вийшов матеріал набагато твердіше, ніж сталь, і може витримувати різкі перепади температур.

Jaeger-LeCoultre

Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Moon Enamel
Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Moon Enamel

Jaeger-LeCoultre представляє нову модель Master Ultra Thin Moon Enamel, лімітованою серією в 100 екз. з синім емалевим циферблатом, прикрашеним гільоші ручної роботи, новими годинниковими маркерами, покажчиком місячних фаз та новим гравірованим лічильником дати.

У цьому обмеженому випуску переглядаються деякі стандартні елементи лінійки Master Ultra Thin, яка вже понад 20 років вважається класикою годинникового мистецтва. Вартові маркери в новій моделі подовжені, а на 12, 3, 6 і 9 годин - ще й роздвоєні. Шкала навколо індикатора фаз місяця на 6:00 вигравірована таким чином, щоб виділити цифри, що зображують дату, для полегшення читання.

Parmigiani Fleurier

Parmigiani Fleurier Toric Capitole
Parmigiani Fleurier Toric Capitole

"Parmigiani" анонсував нову унікальну модель для своєї колекції "Toric", яка з 2017 року стала однією з найпопулярніших лінійок серед шанувальників годинникового бренду.

«Parmigiani Fleurier Toric Capitole» - це оновлена ​​версія моделі, яка була представлена ​​на SIHH минулого року. Функціонально успадкувавши архітектуру від свого попередника, модель отримала нову комбінацію кольорів і циферблат. Нова модель оснащена циферблатом із рожевого золота, що гільошує класичними візерунками.

Але унікальний дизайн циферблату не обмежився матеріалами та декором. Метод відображення часу в цьому годиннику також унікальний. Для індикації часу на циферблаті замість стрілок використовують комбінацію планетарних дисків. До вартового колеса прикріплена система, що обертається, що складається з трьох планетарних шестерень з чотирма важелями. Час відображається в системі «блукаючий годин» через 60-хвилинну шкалу, розташовану у верхній частині циферблата.

Модель також оснащена хвилинним репетиром, що керується важелем з лівого боку корпусу. Щоб отримати гучний і ясний звук, компанія використовувала довші кафедральні гонги, які двічі обвивають годинниковий механізм.

Vacheron Constantin

Vacheron Constantin Les Cabinotiers Grande Complication Phoenix
Vacheron Constantin Les Cabinotiers Grande Complication Phoenix

"Vacheron Constantin" представляє нову модель Les Cabinotiers Grande Complication Phoenix (Ref. 9700C/003R-B187), яка привертає увагу ультра-складним механізмом і деталями, характерними для концепції "Métiers dArt". Годинник включає 15 різних ускладнень, як хвилинний репетир, турбійон, вічний календар (з індикацією дати, дня тижня, місяця та високосного року), а також індикатор запасу ходу, рівняння часу, час заходу сонця та сходу, карту зоряного неба, вік і фази місяця , зірковий годинник та хвилини, індикатор пори року, знаки зодіаку та індикатор крутного моменту ударного механізму. Функції відображаються на обох сторонах корпусу на витончено оброблених антрацитових циферблатах.

Годинник пропонується в корпусі з 18-каратного рожевого золота діаметром 47 мм. Корпус оснащений стійкими до подряпин сапфіровими кристалами та прикрашений ручною інкрустацією, що потребує колосальних 300 годин роботи.

Armin Strom

Armin Strom Dual Time Resonance
Armin Strom Dual Time Resonance

Випустивши титанову модель «Dual Time Resonance» у жовтні 2018 року, у новому році «Armin Strom» представить ті ж години в корпусі з 18-каратного білого та рожевого золота обмеженим випуском по 8 екз. кожній версії.

Piaget

Piaget Altiplano Automatic 40, Altiplano Tourbillon Meteorite та Altiplano High Jewellery
Piaget Altiplano Automatic 40, Altiplano Tourbillon Meteorite та Altiplano High Jewellery

У наступному році «Piaget» додасть своїм ультратонким годинникам «Altiplano» космічний нюанс, оснастивши їх циферблатом з метеориту та діамантами.

Для однієї з моделей, "Altiplano Tourbillon Meteorite", метеорит був пофарбований у синій колір. Корпус з рожевого золота, інкрустований по безелю діамантами круглого огранювання та діамантом - на заводній головці. Контраст рожевого золота та діамантів із синім метеоритом виглядає драматично, але елегантно. Циферблат має два зміщені від центру елементи: години і хвилини на 8 годин і отвір турбійону, що ширяє - на 2 години. Парячий турбійон, який також виконує роль індикатора секунд, має міст із логотипом «P» у центрі. Годинник випускається обмеженою серією в 28 екз.

Маючи ту саму концепцію, «Piaget» представила нову версію «Altiplano Automatic 40», цього разу із сірим метеоритним циферблатом. У моделі використовується та ж база – корпус та механізм – що і в «Altiplano Automatic» 2017 року. Оригінальність цього «Piaget Altiplano Automatic» полягає у його циферблаті. Циферблат годинника металевого сірого кольору прикрашений позолоченими рожевим золотом індексами та стрілками. А оскільки структура метеорита є результатом кристалізації каменю, це означає, що малюнок на циферблаті кожного години унікальний. Корпус нових "Altiplano Automatic Meteorite" виконаний з 18-каратного рожевого золота. Циферблат доповнює сірий ремінець зі шкіри алігатора із золотою пряжкою.

Жіноча модель «Altiplano High Jewellery» розміром 36 мм буде гідно оцінена тими, хто любить класичні пропорції. Годинник вперше декорований багетними діамантами по безелю та циферблату, також прикрашеному «променистим» мотивом. Випуск годинника лімітований 88 екземплярами.

Girard-Perregaux

Girard-Perregaux Laureato Perpetual Calendar
Girard-Perregaux Laureato Perpetual Calendar

Найпопулярніша на сьогоднішній день колекція «Girard-Perregaux Laureato» стане ще більш чудовою з новим поповненням 2019 року.

У корпусі зі сталі, діаметром 42 мм, новий годинник «Laureato Perpetual Calendar» створений для повсякденного носіння з особливою увагою до зручності експлуатації. Годинник має товщину всього 11,84 мм і відрізняється синім циферблатом, гільошованим мотивом «Clous de Paris», з накладними індексами з вороненої сталі та білими маркерами для кращої читальності.

Всередині годинника встановлено автоматичний механізм «GP01800-0033» із зазначенням годин, хвилин, центральною секундною стрілкою, а також індикаторами дня тижня, дати та високосного року.

Найцікавішим у цьому годиннику є їх спосіб відображення показників. Відповідаючи архітектурній концепції всієї колекції Laureato, додаткові циферблати Laureato Perpetual Calendar розташовані в досить незвичайному порядку. Годинник показує день тижня на 9 годин, дату - на 12 годин, місяць - на 5 годин, а високосний рік - на 6 годин. Симетрії ви не тут не знайдете, але замість неї знайдете гармонію в більш глобальному сенсі, що порушує традиційний порядок речей, і підкреслює унікальність Girard-Perregaux.

H. Moser & Cie.

H. Moser & Cie. Pioneer Tourbillon
H. Moser & Cie. Pioneer Tourbillon

Мануфактура „H. Moser & Cie. представить новий турбійон із сміливої ​​та сучасної колекції «Pioneer». Годинник «Pioneer Tourbillon» створений для повсякденного носіння зі сталевим корпусом та водонепроникністю до 120 м. Годинник прикрашає фірмовий фюме-циферблат, виконаний у темно-синьому кольорі, цього разу – у поєднанні з люмінесцентними точками та стрілками.

Калібр «HMC 804» з автопідзаводом включає турбійон, що парить, оснащений подвійною пружиною замість однієї, щоб зменшити ефект тертя. Унікальний дизайн турбійону робить його змінним модулем, зібраним та регульованим окремо від механізму.

Хоча «H. Moser & Cie. Pioneer Tourbillon» будуть представлені на виставці в січні - вони доступні у продажу вже з жовтня 2018 року - в обмеженій кількості 50 екз.

Laurent Ferrier

Laurent Ferrier Laurent Ferrier Galet Аннальний календар School Piece Opaline Black & White
Laurent Ferrier Laurent Ferrier Galet Аннальний календар School Piece Opaline Black & White

Серед новинок SIHH 2019, жіночий бренд «Laurent Ferrier» випустить нові версії годинника – «Galet Annual Calendar School Piece» з новими кольорами циферблату та оздобленням.

Механічно ідентичні та візуально дуже схожі на призера GPHG цього року, нові моделі годинника будуть доступні в білому та чорному кольорі та кількох матеріалах корпусу, як нержавіюча сталь, червоне або жовте золото.

Головною новинкою "Laurent Ferrier Galet Annual Calendar School Piece Opaline Black & White" є циферблат. Якщо моделі 2018 року мали двокольорові, сатиновані металеві циферблати сріблястого або антрацитового кольору, то новий годинник отримав гладкі однотонні циферблати з матовою поверхнею - більш контрастний, трохи простіший, і не менш привабливий.

RJ - Romain Jerome

RJ Arraw The Joker та RJ Arraw Two-Face
RJ Arraw The Joker та RJ Arraw Two-Face

«RJ», який спеціалізується на вражаючих і ностальгійних годинниках, натхнених іконами поп-культури: від Пакмана і Супер Маріо до сучасних фаворитів, як Людина Павук і Бетмен, у підготовці до SIHH 2019 вирішив звернутися до темної сторони - супер-лиходіям Готема: та Джокеру.

Хронограф "RJ Arraw The Joker" (ref. 1C45C.TTTR.0629.AR.JOK18) представлений у масивній 45-міліметровій версії із сатинованого титану. Корпус Joker увінчаний титановим безелем з лазерним гравіюванням у вигляді хаотичних зображень Джокера. Циферблат кожного годинника розписаний вручну, а стрілки стилізовані під гральні карти – з «тузами» на кінцях. Гральні масті також використовуються як маркери циферблата, а секундна стрілка хронографа виконана в пурпуровому кольорі зі стилізованим J в підставі.

Годинник "Arraw Two-Face" (ref. 1C45S.TTTR.5023.AR.TWF18) - це буквальна інтерпретація персонажа, Харві Дента, і його спотвореного альтер его, що розділяє годинник прямо посередині. Подібно до понівеченої особи Дента, права сторона корпусу покрита лазерним гравіюванням, що створює нерівну поверхню, а ліва частина - сатинована. Так само, права сторона циферблата видалена, оголюючи скелетонізований механізм, і контрастуючи з лівою, яка має чистий чорний циферблат. Ще одне посилання до персонажа - монета, що обертається, яка функціонує як секундна стрілка.

Обидві версії годинника будуть випущені обмеженою серією в 100 екз.

Zenith

Zenith Defy Classic Black Ceramic
Zenith Defy Classic Black Ceramic

Напередодні Салону 2019, Zenith представив Defy Classic Black Ceramic (ref. 69.9000.670/78.R782). Будучи, по суті, простим автоматичним механізмом із трьома стрілками та датою, годинник виглядає досить складно. Як правило, скелетонізовані циферблати виглядають незбалансованими та асиметричними, але в даному випадку саме циферблат додає дизайну симетрії.

Що дійсно нового в цьому годиннику, так це їхній керамічний корпус, перший у колекції «Defy», що створює стриманий образ у поєднанні з циферблатом та текстурованим гумовим ремінцем.

Francois-Paul Journe

Resonance 24-hour Final Edition
Resonance 24-hour Final Edition

У наступному році Франсуа Поль Журн попрощається із колекцією «Resonance», але не з принципом резонансу. У 2020 році колекцію замінить абсолютно нова лінійка годинника зі схожою концепцією.

До 20-ї річниці «Resonance» у 2019 році «FP Journe» анонсував спеціальний випуск, який буде доступний лише один рік. «Resonance 24-hour Final Edition» ще раз підкреслить характерні риси колекції: симетричний годинник з двома часовими поясами.

Циферблат годинника дозволяє легко зчитувати місцевий час - на правому додатковому циферблаті, і домашній час, який тепер представлений на 24-годинній шкалі. 40-міліметровий корпус доступний у платині або рожевому золоті, з ремінцем або відповідним браслетом. Годинник вже у продажу в бутіках «FP Journe», а в рітейлі вони будуть доступні в 2019 році.

Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю