Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Baselworld 2020 відкладено до січня 2021 року

Baselworld, найстаріше та найбільше годинне шоу у Швейцарії, яке проводиться щороку з 1917 року, не відбудеться у 2020 році. Організатори шоу оголосили, що шоу було відкладено до січня 2021 через епідемію коронавірусу по всьому світу.
Шоу планувалося провести з 30 квітня до 5 травня 2020 року. Тепер воно проходитиме з 28 січня до 2 лютого 2021 року.
Це рішення було ухвалено після оголошення 20 лютого федеральною та національною владою Швейцарії про заборону всіх великих державних та приватних заходів у країні через кризу з коронавірусом. Заборона діє до 15 березня, але підлягає продовженню.

"Ми глибоко шкодуємо про те, що довелося відкласти захід через коронавірус", - заявив у своїй заяві керуючий директор Мішель Лоріс-Мелікофф. Але в заяві продовжувалося: «Після сьогоднішньої офіційної заборони на проведення великих публічних зборів, що означало прямі наслідки для шоу, Baselworld не мав іншого вибору, окрім як ухвалити рішення, оскільки всі приготування, зокрема, будівництво в залах і на трибунах було плановано розпочати наступного тижня».
Рішення приймається в кінці бурхливого тижня, коли офіційна кількість випадків коронавірусу в Швейцарії скоротилася з нуля до 15, а кількість підозрюваних випадків зросла до більш ніж 100. Багато з них були в Базелі та Берні, третьому та четвертому за величиною містах Швейцарії. відповідно, згідно з даними Федерального управління охорони здоров'я Швейцарії.
У результаті в четвер FHH (Foundation High Horology), організатор шоу SIHH (цього року перейменований на Watches & Wonders Geneva) і 30-річний конкурент Baselworld, оголосив, що скасовує так само своє шоу.
У цьому рішенні основну увагу було приділено MCH Group, шоу-компанії у Базелі, якій належить Baselworld. WWG стала третьою великою подією, скасованою цього року через паніку з приводу коронавірусу. У лютому швейцарська Swatch Group та японська Grand Seiko, колишні експоненти Baselworld, скасували спеціальні заходи, які вони запланували для роздрібних клієнтів та преси на наступний тиждень у Цюріху та Токіо, відповідно.

Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю