Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

A. Lange & Söhne розширює виробничі площі у Гласхютті

5 вересня відбулася урочиста церемонія закладання першого каменю, яка ознаменувала початок будівництва нової будівлі мануфактури. Додаткові 11000 кв. м виробничих площ допоможуть удосконалити всі етапи виробництва.

Попит на унікальний годинник A. Lange & Söhne у всьому світі постійно зростає. Тому саксонська годинникова мануфактура протягом кількох років постійно розширює свої виробничі можливості. Годинна мануфактура є найбільшим роботодавцем у Гласхютті та забезпечує роботою понад 500 осіб. Майстерні Lange розташовані у кількох будівлях. У новому будинку розмістяться верстати для випуску деталей калібрів, що потребують особливої уваги, а також відділ збирання калібрів. Генеральний директор A. Lange & Söhne Вільгельм Шмідт так прокоментував початок будівельних робіт: «Давно час звести нову будівлю. З його появою ми зможемо суттєво покращити виробничі процеси та зробити умови роботи комфортнішими».

 
 
Вільгельм Шмідт (ліворуч) та Вальтер Ланге (праворуч) на урочистій церемонії закладки першого каменю, яка відбулася 5 вересня 2012 року
 
 
Загальна площа двох нових корпусів становитиме 11 300 кв. м. Підвісний міст над Альтенбергерштрассе з'єднає будівництво з будинком Lange II, в якому на сьогоднішній день розташоване основне виробництво годинникової мануфактури. У бічному триповерховому корпусі, що виходить на вулицю, розміститься виробництво деталей калібрів. П'ятиповерховий корпус, що стоїть позаду, віддадуть під майстерні годинникарів. Подвійні двері на рівні першого поверху обладнані функцією клімат-контролю, що дозволяє відкривати та закривати їх без шкоди для виробничого процесу. Лаконічний дизайн нової будівлі не псує історично сформований стиль забудови і не порушує унікальність пейзажу. Для обігріву/охолодження приміщень та подачі гарячої води для виробничих потреб використовується енергія геотермальних насосів – найбільш екологічне та сучасне рішення. Монолітний фундамент будівлі лежать на 70 бетонних балках, кожна з яких забита в ґрунт на глибину 20 м. За проектом будівельні роботи повинні розпочатися найближчої весни. Будівництво триватиме два з половиною роки. Обсяг інвестицій A. Lange & Söhne становитиме кілька десятків мільйонів євро.
 
 
Ескіз нової будівлі мануфактури A. Lange & Söhne
 
Історія годинникової мануфактури A. Lange & Söhne
В 1845 дрезденський годинниковий майстер Фердинанд Адольф Ланге заснував власну компанію, тим самим заклавши основи прецизійного годинникового виробництва в Саксонії. Дорогоцінний кишеньковий годинник, зібраний на його мануфактурі, досі високо цінується серед колекціонерів як чудовий зразок високого годинникового мистецтва. Мануфактура пережила своє друге народження у 1990 році, коли компанію очолив Вальтер Ланге – праправнук засновника мануфактури. Сьогодні A. Lange& Söhne виробляє всього кілька тисяч ексклюзивних золотих і платинових наручних годинників на рік. Усі моделі зібрані вручну, оснащені годинниковим механізмом власного виробництва та багато декоровані. За більш ніж 20 років мануфактура A. Lange & Söhne розробила понад 40 калібрів. Lange по праву займає одну з провідних позицій у світі високого вартового мистецтва. Серед інноваційних моделей, що стали візитною карткою іменитої мануфактури, особливо виділяється годинник LANGE 1 — наручний годинник регулярної колекції, в якому вперше були використані віконця великої дати, і LANGE ZEITWERK із «стрибаючою» індикацією.
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю