Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Бенджамін Клементін у співпраці з Vacheron Constantin випускає пісню "Вічність"

Трек, що народився з творчої співпраці Бенджаміна Клементіна, Vacheron Constantin та Abbey Road Studios.

Художник і поет Бенджамін Клементін сьогодні випускає трек "Eternity", свій перший новий запис за останній рік, у рамках унікальної співпраці з брендом годинників
 Vacheron Constantin та Abbey Road Studios.

Натхненний ірландським поетом і драматургом Оскаром Уайльдом, одним із улюблених письменників Клементини, "Eternity" є особистою інтерпретацією відомого вірша Уайльда "Істинне знання".

Елегантна та емоційна композиція включає вокал та фортепіано Клементини, прикрашені струнним оркестром з 12 музикантів на чолі з віолончелісткою та давньою співробітницею, Барбарою Ле Ліпвр.

"Eternity" був записаний у студії номер два культові студії Abbey Road Studios і спродюсований Клементіною. Він увійшов у нову комунікаційну кампанію Vacheron Constantin під назвою "One of Not Many" ("Один із небагатьох").

Оригінал вірша "Істинне знання", Оскар Уайльд:

Ти знаєш все. А я всерйоз
Шукаю - в який ґрунт сіяти, -
Але їй миліший пирій плекати,
Без зливи та без злив сліз.

Ти знаєш все. Я - сліпота,
Я - неміч, сидячи чекаю, як знову
Мені за останньою імлою покриву
Вперше відіпруть ворота.

Ти знаєш все. Сліпець, калічність -
Я тішусь мрією не жити даремно,
Ось все, що я знаю чудово:
Знову зустрінемося, де вічність


Слова пісні "Вічність", Бенджамін Клементін:

Ти знаєш це, шукаю я даремно,
Які землі зорати чи зерна кинути,
Смужка коротка і заросла,
Байдужа до крапель сліз та дощу.

Ти знаєш це, сиджу я і чекаю чогось,
Зі складеними руками і незламними пальцями,
Поки востаннє не підніметься завіса,
І вперше не відчинять ворота.

Ти знаєш все це, я не можу побачити,
Сподіваюся прожити не зовсім безглуздо.
Я знаю, що ми зустрінемося знову
Десь у небесній вічності.

Я знаю, що ми зустрінемося знову
Десь у небесній вічності.
Я знаю, що ми зустрінемося знову
Десь у небесній вічності.

Про Vacheron Constantin

Нагадаємо, що Vacheron Constantin - це відомий швейцарський виробник розкішного годинника з більш ніж 200-річною історією. Компанія відома своєю бездоганною майстерністю, високою якістю та елегантним дизайном. Ось лише популярних моделей годинників виробництва Vacheron Constantin:

Vacheron Constantin Patrimony. Ця колекція відрізняється класичним та елегантним дизайном. Годинник серії Patrimony  має тонкі корпуси та прості циферблати, що робить їх ідеальними для тих, хто шукає годинник із традиційним виглядом.
Vacheron Constantin Overseas. Це сучасна колекція, яка поєднує стиль і функціональність. Годинник Vacheron Constantin Overseas має спортивний вигляд і водонепроникність, що робить їх ідеальними для активного способу життя.
Vacheron Constantin Traditionnelle. Серія являє собою справжню витонченість та розкіш. Годинники Traditionnelle  характеризується складним механізмом і високою якістю виконання, що робить їх вибором справжніх цінителів годинника.
Vacheron Constantin Historiques. Ця колекція відзначається відтворенням класичних дизайнів з історії бренду. Це годинник з ретро-стилем, який додає нотки вінтажності та стилю до сучасного образу.

Незалежно від того, яку модель ви виберете, годинник Vacheron Constantin завжди буде символом розкоші, елегантності та високої якості.

Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю