Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Годинник Тіматі: який наручний годинник носить Тіматі

Годинник класу «люкс» – один із важливих елементів іміджу політиків, «зірок» шоу-бізнесу та інших відомих людей. Такий аксесуар допомагає їм продемонструвати свій успіх та спроможність. Не нехтує носінням статусного, розкішного годинника і епатажний репер Тимур Юнусов, добре відомий під псевдонімом Тіматі. Динамічний, яскравий і неординарний стиль одягу, неодмінно дорогий і від відомих брендів, «зірка» хіп-хопу та R'n'B доповнює такими дорогими хронометрами престижних марок. Годинник Тіматі став невід'ємною частиною його сценічного та повсякденного образу. У цій статті ми розповімо про те, який годинник носить Тіматі, щоб заможні люди, які довіряють його смаку, могли придбати такі самі і для себе.

Тіматі – колекціонер годинників, вартих уваги

Незважаючи на навмисну неформальність поведінки, властиву представникам такої субкультури, як реп, образу Тіматі властиві риси респектабельної та багатої людини. Адже Тимур Юнусов – не лише популярний виконавець хіп-хопу, а й успішний музичний продюсер, актор та підприємець, який займається випуском модного власного лейблу Black Star Wear.

Елітний годинник у Тіматі став не меншим захопленням, ніж пристрасть до татуювань. Він постійно викладає у Instagram свої нові придбання. Останнім часом на зап'ясті репера можна зустріти хронометри таких всесвітньо відомих годинникових марок, як:

  • Ice Link – годинник Тіматі на 6 циферблатів, моделі 6 Time Zone, цього американського бренду оснащені швейцарським годинниковим механізмом, а їхній корпус рясно інкрустований діамантами;
  • Audemars Piguet – у колекції артиста одразу кілька моделей цього швейцарського вартового будинку;
  • Rolex – однією з найпопулярніших марок серед заможних та багатих людей;
  • Richard Mille – молодого годинникового бренду із Швейцарії, що випускає ультрасучасні хронометри з унікальним авангардним дизайном;
  • Jacob & Co – годинникова та ювелірна торгова марка, хронометри якої вражають оригінальним дизайном, що не зустрічається в годиннику інших брендів.

Незважаючи на наявність у його колекції популярної у реперів усього світу моделі 6 Time Zone, що збирається в США, російський хіп-хоп виконавець все ж таки віддає перевагу швейцарським хронометрам преміум-класу.

Елегантність і стиль у годиннику Тіматі Day-Date від Rolex

Колекція годинника іменитого репера не могла обійтися без хронометра швейцарської годинникової мануфактури Rolex. Годинник моделі Day-Date II Ref. 218238 у корпусі з 18-каратного жовтого золота відрізняються:

  • класичним стилем оформлення циферблата з трьома центральними стрілками, апертурою дати (на позначці «3» години) та віконцем з індикацією повної назви дня тижня (на позначці «12» годин);
  • високоточним механічним калібром з автопідзаводом та запасом ходу 48 год, відзначеним сертифікатом хронометра COSC;
  • використанням новітніх технічних досягнень – у годиннику цієї моделі встановлено спіраль балансу Parachrom, виготовлену з немагнітного сплаву цирконію та ніобію. Вона не боїться впливу магнітних полів, ударів та струсів;
  • цілісністю дизайну, що поєднує розкішний витончений корпус із золотим браслетом President.

Наручний годинник Тіматі цієї моделі – унікальний витвір швейцарських годинникарів. Їх обирають багато знаменитостей, які займають чільне місце у політичному та культурному житті суспільства.

Моделі із ускладненнями від Audemars Piguet

Функціональний годинник зі складним механізмом найбільше приваблює популярного російського репера, а одним із улюблених його брендів є Audemars Piguet. У колекції Тіматі є годинник цієї марки різних моделей, включаючи:

  • Royal Oak Perpetual Сalendar Ref. 26564BA, з корпусом та браслетом, виготовленим з жовтого золота. Це – технічно складний годинник, з індикатором місячних фаз, здатний вказувати точну дату, день тижня та місяць з урахуванням високосного року;
  • Royal Oak Perpetual Сalendar Ref. 25829OR.OO.0944OR.01 з вічним календарем, золотим корпусом та скелетонізованим циферблатом;

  • Royal Oak Concept Flying Tourbillon GMT - ця високотехнологічна модель в титановому корпусі з безелем з кераміки, оснащена механічним калібром з турбійоном.

Всі годинники Audemars Piguet виготовляються тільки з деталей власного виробництва цієї швейцарської мануфактури і відрізняються хронометричною точністю ходу і відмінною якістю ручного складання.

Годинники Тіматі спортивного та авангардного стилю

Серед елітних хронометрів у колекції Тимура Юнусова є і спортивна модель Big Bang відомої годинникової мануфактури зі Швейцарії – Hublot. Цей годинник зібраний у чорному циферблаті з карбону, оснащений хронографом, календарем та покажчиком другого часового поясу.

Придбати годинник, як у Тіматі, можуть собі дозволити лише заможні люди, оскільки відомий репер і бізнесмен мають досить дорогі моделі. Одна з них – RM 056 із колекції RM Limited Edition преміального бренду Richard Mille. Відмінними рисами цього годинника є:

  • корпус бочкоподібної форми, повністю виготовлений із сапфіру;
  • циферблат типу скелетон, що дозволяє спостерігати за роботою годинникового механізму;
  • високоточний механічний калібр з автопідзаводом RMCC1, деталі якого виготовлені з титану, ванадію та алюмінію;
  • наявність спліт-хронографа.

Це – найдорожчий годинник Тіматі, випущений у кількості 10 екземплярів, вартість якого становить 1,8 млн. доларів США.

З дорогих авангардних моделей слід відзначити і хронометр Jacob & Co Epic X Tourbillon, який з'явився в колекції Тимура Юнусова зовсім недавно. Цей ажурний скелетонізований годинник з білого золота, декорований 131 діамантом багетного огранювання, коштує 640000 USD і є взірцем органічного поєднання структурної цілісності з візуальною легкістю.

Бажаючі купити годинник, як у Тіматі, можуть замовити їх у компанії Watches Master. У нашому каталозі представлений найповніший асортимент оригінального елітного годинника, що пропонується сьогодні швейцарськими брендами.

Інші новини по темі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю