Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

A. Lange & Sohne спонсор конкурсу класичних автомобілів

Відома саксонська годинникова компанія A. Lange & Sohne стане спонсором Concorso d'Eleganza Villa d'Este, який є відомим усьому Світу конкурсом класичних автомобілів, що проходитиме з 25 по 27 травня цього року на березі озера Комо.
Concorso d'Eleganza Villa d'Este був заснований в 1929 році, на деякий час припинив існування і був знову відроджений в 1990 році, сьогодні цей конкурс є найважливішою подією для всіх знавців історичних автомобілів та унікальних концепт-карів. А яку участь у всьому цьому візьме годинникова компанія? Переможцю, обраному в номінації «Best of Show», будуть подаровані створені спеціально для цього випадку в єдиному екземплярі наручний годинник LANGE 1 TIME ZONE зі спеціальним пам'ятним гравіюванням на задній кришці.
Унікальний наручний годинник LANGE 1 TIME ZONE, створений для цього заходу, дуже функціональний. Вони мають шкалу запасу ходу, що розтягнулася від позначки "2 години" до "4 годин". Положення "5 годин" займає малий циферблат другого часового поясу. До речі, центральноєвропейський час у списку часових поясів представлений містом Комо, де і проходитиме Concorso d'Eleganza Villa d'Este. Головний циферблат LANGE 1 TIME ZONE займає становище "9 годин". А праворуч від нього (біля позначки "1 година") знаходиться велика апертура дати. Для керування всіма додатковими функціями годинник має 5 додаткових кнопок. На задній кришці моделі зображено герб, що є логотипом заходу.




«Цей конкурс є можливістю насолоджуватися вишуканим мистецтвом та елегантністю у найкращих проявах. Так само колекціонери сприймають наш наручний годинник," - заявляє Вільгельм Шмідт, Генеральний керуючий компанії A. Lange & Sohne.

«Годинна марка A. Lange & Sohne є сьогодні втіленням найелегантнішого дизайну, технічних інновацій, а також постійної витонченої майстерності. І це на міжнародному рівні. В особі цієї компанії ми знайшли партнера, який в значній мірі спирається на традиції для створення майбутнього - нам дуже близько це», - говорить Карл Баумер, президент конкурсу Concorso d'Eleganza Villa d'Este, а також директор групи BMW.

Спонсором Concorso d'Eleganza Villa d'Este саксонський наручний годинник A. Lange & Sohne виступає вперше. Оскільки у присудженні нагород велике значення має історична значущість автомобіля, компанія A. Lange & Sohne, завжди вірна своїм історичним корінням, є ідеальним партнером заходу.

Годинникова компанія A. Lange & Sohne була заснована з ініціативи дрезденського майстра Фердинанда А. Ланге, на честь якого названа. Власну годинникову майстерню Ланґе відкрив у 1845 році. Сьогодні A. Lange & Sohne із майстерні перетворилася на справжню мануфактуру, що створює власні розкішні механізми. Інноваційний чоловічий годинник LANGE 1 завоював світову славу - він став першим з великою датою в серійному виробництві. Купити годинник цієї компанії бажає багато колекціонерів по всьому світу.

 

 

Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю