Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Оригінальний годинник Piaget Altiplano Hard Stone Dial

Компанія Piaget, що займається розробкою та випуском вишуканих ювелірних виробів та наручного годинника, представляє новинку з колекції Altiplano Hard Stone Dials. Останнім часом у годинниковій індустрії стало дуже популярним використання сучасних металургійних технологій для виробництва незвичайних моделей. Саме такою моделлю стала новинка від Piaget.

У 1964 році Piaget унеможливлює можливе, досягнувши граничної мініатюризації в галузі мікромеханіки та годинного мистецтва. Завдяки нещодавно випущеним новим ультратонким калібрам 9P та 12P Мануфактурі вдається вперше створити моделі з циферблатами з виробних каменів, давши початок одній із найяскравіших мистецьких традицій Будинку. Інноваційне ноу-хау, нерозривно пов'язане з маркою Piaget, увічнено в колекції Altiplano, яка переконливо доводить: хоч би якими складними були годинні технології та дизайн, їх можна втілити в найменших моделях. Пронумерована серія представлена виключно у бутіках Piaget. Кожен виріб наголошує на унікальному характері каменю.

Модель G0A37202 діаметром 38 мм, оснащена ультратонким мануфактурним механізмом 430P з ручним заводом, пропонує чудове поєднання жовтого золота та малахіту. Крихкий і вимагає надзвичайної обережності при обробці мінерал особливо цінується в ювелірному та декоративно-ужитковому мистецтві за насичений зелений колір, що відтіняється вкрапленнями світлішого відтінку.
 
 
Тип механізму: Механічний з ручним заводом
Форма механізму: Кругла
Опції : Хвилини, Годинник
Технічні характеристики: Важіль зупинки балансу
Запас ходу (год): Близько 43 годин
Частота (кількість напівколивань/година): 21 600
Частота (Гц): 3
Діаметр (лінії): 9.00
Діаметр (мм): 20.5
Кількість каменів: 18
Товщина (мм): 2.1
Кількість деталей: 131
Оздоблення : Воронені гвинти, Мости зі скошеними кутами, Платина з перловим зерненням, Круговий візерунок Côtes de Genève
 
Модель Reference G0A37200 діаметром 38 мм, оснащена ультратонким мануфактурним механізмом 430P з ручним заводом, пропонує вишукане поєднання білого золота та лазуриту. Вкраплення піриту надають цьому каменю насиченого синього кольору чарівність зоряного неба. Лазурит став одним із перших мінералів, який у давнину використовували для виготовлення прикрас та декоративних виробів.
 
 
Модель Reference G0A37204 корпус із рожевого золота 18 карат з 72 діамантами круглого огранювання (близько 0,5 карата), діаметром 38 мм, оснащена ультратонким мануфактурним механізмом 430P з ручним заводом, пропонує вишукане поєднання рожевого золота та рубін. Рубіновий ціозит, один з найтвердіших мінералів, що важко піддається обробці, відрізняється яскравим і теплим пурпуровим відтінком.
 
 
 
Модель Reference G0A37205 корпус із рожевого золота 18 карат з 72 діамантами круглого огранювання (близько 0,5 карата), діаметром 34 мм, оснащена ультратонким мануфактурним механізмом 430P з ручним заводом, пропонує розкішне поєднання жовтого золота. У китайській культурі нефрит має важливі властивості: він вважається королівським каменем, що втілює мудрість, справедливість і доброту. Мінерал, що тісно пов'язаний з уявленнями про владу імператора, використовувався для виготовлення предметів культу, а також декоративних та господарських виробів. У наш час нефрит продовжує зачаровувати справжніх поціновувачів своєю пишністю.
 
 
 
 
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю