Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Як перевірити годинник Audemars Piguet на справжність

Мануфактура Audemars Piguet – яскравий представник годинникових марок класу «люкс», популярність якого прийшла буквально відразу після його заснування в 1875-му році. Більшість моделей виконано у восьмикутному циферблаті, що стало незаперечною гідністю та візитною карткою мануфактури.

Інновації від майстрів Audemars Piguet увійшли в історію вартового мистецтва і назавжди змінили концепцію індикації часу. У 1891 році компанія розробила найменший репетир з діаметром механізму 18 мм. Через рік мануфактура явила світові перший наручний хронометр із репетиром. Нововведення викликало резонанс, після чого фірма переорієнтувалася на виготовлення суто наручного наручного годинника, поступово вдосконалюючи його за рахунок нових ускладнень.

Серед розробок іменитої швейцарської мануфактури – кишеньковий годинник із 15 найскладнішими опціями та картою зоряного неба над Лондоном, унікальна колекція Grande Complication, моделі якої отримали вічні календарі та хронографи. Також майстри компанії створили перший наручний годинник із стрибаючим годинником, ультратонку модель з ручним заводом, автоматичний калібр із центральним ротором із золота – найтонший у світі.

Компанія першою стала використовувати нержавіючу сталь як альтернативний і міцний матеріал для корпусів. У скарбничці мануфактури – годинник із опцією вимірювання двох часових поясів (Dual Time). Це вже розробки 80-х років минулого сторіччя. Слава сприяла появі копій найвідоміших моделей Audemars Piguet. Як відрізнити годинник справжній від підробки? Спробуємо розібратися.

За якими параметрами оригінал «Адемар Піге» відрізняється від фейку

  • Логотип с. Текстова назва бренду розташована навпроти вікна дати на циферблаті. Звісно, якщо це – оригінал. Як правило, копія годинника «Адемар Піге» виконана без дотримання стандартів дизайну, тому напис у неї часто «завалюється» вліво.
  • Гравіювання. На тильній стороні корпусу оригінальної моделі Audemars Piguet неодмінно виявиться гравіювання під назвою компанії. Напис виконаний акуратно та якісно. У підробках - імітація у вигляді відбитка на тонкій алюмінієвій накладці. Сам же напис найчастіше кривий і виконаний з орфографічними помилками. Літера "о" в оригінальному виконанні - кругла і не відрізняється від інших знаків. У репліках часто трапляється овал.
  • Перевірити справжність годинника «Адемар Піге» можна за їх серійним номером, який нанесений на корпус і обов'язково вказується в сертифікаті на модель. Для перевірки необхідно завітати на офіційний сайт мануфактури. Розбіжність референсу з моделлю – ознака підробки. Сертифікат та інструкцію ви знайдете в упаковці разом із годинником.
  • Вага. В даний час з ускладненнями, до яких відноситься, наприклад, знаменита модель Royal Oak, корпус має вагу, що аргументовано інженерними нюансами конструкції. Репліки набагато легші, оскільки багато функцій у них не враховані, а замість металевих деталей часто використовується пластик.
  • Індикатори Більшість моделей "Адемар Піге" - професійного призначення, тому їх циферблати оснащені різними лічильниками. Індикатори працюють, а в підробках вони виконують роль прикрас.
  • Ціна справжнього швейцарського годинника не може бути низькою. Чи не практикуються і глобальні знижки за принципом Black Friday. Якщо вам пропонують нібито справжні Audemars Piguet за дуже низькою вартістю – це контрафакт і від покупки слід відмовитись (звісно, якщо ви свідомо не маєте наміру купити репліку).
Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю