Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Rolex представляє три нові варіанти моделі Oyster Perpetual Day-Date 36сповнених радості та енергії.

Виготовлений з 18-каратного жовтого, білого або евероського золота, цей годинник отримав оригінальний циферблат. Замість того, щоб показувати день тижня, дугоподібна апертура в положенні "12 годин" відображає англійську мову, що надихає ключові слова - "Happy", "Eternity", "Gratitude", "Peace", "Faith", "Love" і "Hope" . У віконці в положенні "3 години" замість дати щодня з'являється один із 31 ексклюзивного емодзі.

 

Циферблат, повністю створений з використанням емалі "шамплеве", вражає глибиною та насиченістю сяючих кольорів та декору. Мотив циферблату навіяний головоломкою. Бірюзово-блакитні, червоні, фуксієві, помаранчеві, зелені та жовті деталі, розташовані на однотонному тлі, є одним із ключових моментів життя. Годинник відзначений 10 сапфірами багетного огранювання шести різних відтінків, підібраних відповідно до основного кольору циферблату: бірюзово-блакитним у моделях з 18-каратного жовтого золота та 18-каратного білого золота та помаранчевим у годинниках з 18-каратного.

 

Нові версії годинника Day-Date 36 оснащені калібром 3255 - механізмом, що знаходиться в авангарді годинникових технологій, що дозволяє їм відображати спеціальне ключове слово в кожен день тижня та індивідуальний емодзі в кожен день місяця, а також години, хвилини та секунди.

 

Як і всі годинники Rolex, Oyster Perpetual Day-Date 36 має сертифікат Superlative Chronometer, який гарантує чудові характеристики на зап'ястя.

ЕКСКЛЮЗИВНІСТЬ ПО ВЕРСІЇ ROLEX


При випуску в 1956 р. модель Day-Date стала важливим нововведенням: це був перший наручний годинник з календарем, в якому крім дати вказувався день тижня, повністю написаний в дугоподібному віконці в положенні "12 годин" на циферблаті, що було технічним досягненням того часу . Індикація дня тижня доступна 26 мовами. Годинник серії Day-Date виготовляється тільки з дорогоцінних металів - 18-каратного жовтого, білого або евероського золота, а також платини 950 проби.

 

Годинник Day-Date, який носили багато політичних діячів, режисери та провидці, миттєво впізнавані, зокрема, завдяки емблематичному браслету President, що викликає назву якого, а також видатні особи, що носили його, забезпечили годинникам Day-Date репутацію "президентських".

 

 

КОРПУС OYSTER - СИМВОЛ ВОДОНЕПРОНИКНОСТІ


Зразок міцності та елегантності, 36-міліметровий корпус Oyster нових версій годинника Day-Date 36 гарантовано водонепроникний на глибині до 100 метрів (330 футів). Середній корпус цих моделей виготовлений із цільного блоку 18-каратного жовтого, білого чи евероського золота. Його задня кришка з тонкою рифленою окантовкою герметично загвинчується за допомогою спеціального інструменту, що дозволяє отримати доступ до механізму тільки годинникарам Rolex. Заводна головка Twinlock, оснащена системою подвійної водонепроникності, надійно загвинчується до корпусу. Кристал з циклопічною лінзою в положенні "3 години" виготовлений з сапфіра, що практично не подряпується, і має покриття антивідблиску. Водонепроникний корпус Oyster забезпечує оптимальний захист розміщеного в ньому механізму.

ВІЧНИЙ КАЛІБР 3255


Нові версії годинника Day-Date 36 оснащені калібром 3255 - механізмом, повністю розробленим та виготовленим компанією Rolex, який був випущений у 2015 році та встановлений на цю модель у 2019 році. Будучи дистиляцією технологій, цей механізм з автоматичним підзаводом забезпечує визначні характеристики точності ходу, запасу ходу, зручності та надійності.

 

Калібр 3255 оснащений запатентованим спуском Chronergy, який поєднує високу енергоефективність і надійність. Цей спуск, виготовлений із нікель-фосфору, стійкий до дії сильних магнітних полів. Механізм оснащений синьою волосковою пружиною Parachrom, виготовленою Rolex із парамагнітного сплаву. Ця пружина відрізняється високою стабільністю при перепадах температур, а також високою стійкістю до ударів. Вона оснащена котушкою Rolex, що забезпечує сталість перебігу калібру в будь-якому положенні. Осцилятор встановлений на високоефективних амортизаторах Paraflex, запатентованих Rolex, що підвищує ударостійкість механізму. Коливальний вантаж тепер оснащений оптимізованим шарикопідшипником.

 

Калібр 3255 оснащений системою автозаводу через вічний ротор. Завдяки бочкоподібній архітектурі та підвищеній ефективності спуску запас ходу калібру 3255 складає близько 70 годин.

ПРЕЗИДЕНТСЬКИЙ БРАСЛЕТ

Нові варіанти годинника Day-Date 36 оснащені браслетом President з 18-каратного жовтого або білого золота для моделей з бірюзово-блакитним циферблатом та з 18-каратного золота Everose для помаранчевого циферблата з мотивом-головоломкою. Створений спеціально для випуску престижної моделі Oyster Perpetual Day-Date у 1956 році, цей трикомпонентний браслет, виготовлений лише з 18-каратного золота або платини 950 проби, досі використовується виключно для моделей Day-Date та Datejust, виготовлених з дорогоцінних металів.

Браслет President оснащений елегантною прихованою застібкою Crownclasp, що розкладається, і має запатентовані керамічні вставки, розроблені Rolex, всередині ланок, що підвищує його гнучкість на зап'ястя і довговічність.

СЕРТИФІКАЦІЯ ХРОНОМЕТРА SUPERLATIVE CHRONOMETER


Як і всі годинники Rolex,, модель Oyster Perpetual Day-Date 36 проходить сертифікацію Superlative Chronometer, запроваджену Rolex у 2015 році. Це свідчення того, що всі годинники, що виходять з майстерень марки, успішно пройшли серію випробувань, проведених Rolex у власних лабораторіях за власними критеріями після офіційної сертифікації механізмів Швейцарським інститутом хронометрії (COSC). Власні сертифікаційні випробування проводяться на повністю зібраному годиннику після встановлення корпусу механізму, що гарантує чудові характеристики точності ходу, запасу ходу, водонепроникності та автопідзаводу на зап'ястя. Точність Rolex Superlative Chronometer складає близько -2/+2 секунди на добу - відхилення від норми, що допускається маркою для готового годинника, значно менше того, яке приймається COSC для офіційної сертифікації тільки механізму.

Статус Superlative Chronometer символізується зеленою печаткою, яка додається до кожної години Rolex, та супроводжується міжнародною п'ятирічною гарантією.

 

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Daytona
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Daytona

Годинник Oyster Perpetual Cosmograph Daytona - це зразок для тих, хто захоплюється водінням та швидкістю.

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю