Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Baselworld 2012: Breguet

На виставці в Базелі один з найстаріших і найвідоміших брендів Breguet представив ряд чудових новинок, що віддають данину славному минулому компанії, і оснащених інноваційними розробками годинної індустрії. Однією з нових моделей є Classique Chronométrie 7727, яка позиціонується як перший годинник з механізмом (не хронографічним, тому що хронографи з такою частотою існують) з частотою напівколивань 72000 (10Гц).


Breguet
Chronometrie
Ref. 7727BR/12/9WU

Дизайн годинника не поступається технічним можливостям. Бездоганні лінії корпусу
з 18К рожевого або білого золота з рифленою бічною поверхнею перебувають у повній гармонії з вишуканими гільйошеним посрібленим циферблатом з18К золота. Витончені чорні римські цифри, стрілки з вороненої сталі з «яблуками Бреге», кілька видів гільйоше – мануфактура Breguet залишається вірною багаторічним традиціям.



На 12 годинах розташований секундний циферблат з маленьким покажчиком десятих часток секунди, на 5 годинах стрілочний індикатор запасу ходу, а на 2 годинах покажчик протиударної системи "pare-chute", винайденої Абрахамом-Луї Бреге ще в 1790 році. Маленька позначка «10 HZ» близько 9 годин нагадує про інновацію.

Елегантна новинка оснащена механізмом з ручним заводом 574 DR з балансовою кремнієвою пружиною і кремнієвими компонентами спуску, калібр відмінно оброблений. Постачається модель на ремінці зі шкіри алігатора із застібкою із 18К рожевого або білого золота.

Технічні характеристики:
Механізм:
- 77F0, автопідзавод
- Частота 72 800 пк/год
- 45 каменів
- запас ходу 60 годин
- Протиударна система "pare-chute".
Функції:
- години, хвилини, секунди
- індикатор запасу ходу
- покажчиком десятих часток секунди
Корпус:
- 18К рожеве або біле золото
- Діаметр 41 мм
- антивідблиск сапфірове скло
- водонепроникність 30 м
Ремінець:
- Шкіра алігатора


 

Наступна новинка   Breguet Tradition 7067 GMT

 

У 2005 році компанія Breguet запустила модель 7027 з колекції Tradition – свій перший наручний годинник, роботу механізму якого можна було спостерігати з циферблатної сторони. З того часу Tradition стала однією з найпредставніших колекцій бренду Breguet. Тепер з'явилася модель із функцією часових зон, яку обов'язково оцінять любителі подорожей по всьому світу. Крім того, нова модель з артикулом 7067 відрізняється особливою архітектурою, що дозволяє милуватися роботою основних компонентів механізму.

Стилістична елегантність цього годинника можна порівняти з простотою в експлуатації. Тимчасові зони легко встановити кнопкою на корпусному кільці в положенні на 10 годин. Індикатор часових зон знаходиться на зміщеному від центру циферблаті у положенні "на 12 годин". Другий гільошований циферблат у положенні на 8 годин показує вихідний час за допомогою індикатора день-ніч у положенні на 10 годин, колір якого змінюється з сріблястого на чорний.

 

 

Breguet Tradition 7067 GMT

Незважаючи на наявність додаткової функції, зовнішній вигляд цієї моделі Tradition GMT відповідає стилю колекції – механізм кольору антрациту контрастує з балансиром у положенні на 4 години. Пружина Бреге з піднятим кінцевим загином та інвертований прямолінійний анкерний спуск виконані з кремнію, що забезпечує чудову стабільність ходу завдяки технічним досягненням вартових майстрів компанії Breguet. Механізм із ручним заводом та запасом ходу, що становить 50 годин, вмонтований у корпус діаметром 40 мм із рожевого або білого золота. Як і у першої моделі з колекції Tradition, індикатор запасу ходу видно з зворотного боку годинника крізь задню кришку із сапфірного скла, крізь яке також видно частину механізму, який зазвичай прихований під непрозорою кришкою.

Модель Tradition GMT 7067, поєднуючи в собі досвід і майбутнє, містить усі атрибути годинника Breguet: витончене рифлення на корпусному кільці, стрілки «яблуко Бреге» («місяць Бреге»), приварені вушка та гільйошений циферблат з прихованим підписом та індивідуальним номером.

Технічні характеристики:

Механізм:
- 507 DRF, ручний завод
- Частота 3 Гц
- запас ходу 50 годин
- 40 каменів
Функції:
- годинник, хвилини
- другий часовий пояс
- індикатор день/ніч
Корпус:
- 18К рожеве або біле золото
- Діаметр 40 мм
- водонепроникність 30 м
- сапфірове скло
Ремінець:
- Шкіра алігатора


Ще одна нова модель Heritage 8860 Phases De Lune Retrograde

Компанія Breguet поповнила колекцію Heritage новою моделлю з індикатором фаз Місяця – Heritage 8860 Phases De Lune Retrograde.


Breguet
Phases De Lune Retrograde
Ref. 8860BR/11/386

Дизайн новинки нагадує нам про кінець 18-го століття, коли з'явився перший годинник у корпусі форми туне, і віддає данину традиціям бренду. Існують варіанти матеріалу корпусу - він може бути виконаний 18К рожевого або білого золота, при цьому кожна версія поставляється на браслеті з такого ж металу або плетеному шкіряному ремінці.



На окрему увагу заслуговує оформлення циферблату. Індикація годин і хвилин здійснюється на круглому перламутровому срібному диску, що займає центральну частину, прикрашеному візерунком flinque alterne, за допомогою стрілок з вороненої сталі з «яблуками Бреге» та індексів - довгастих вартових у вигляді променів і хвилинних у вигляді точок на обідку диска. Його оточують великі римські цифри, а між 1 і 2 годинами в апертурі розташований індикатор фаз Місяця, що підморгує власнику правим оком.

Новинка оснащена автоматичним механізмом 586L із запасом ходу 40 годин, платиновим ротором та кремнієвими балансом та важелем спуску.

 

Технічні характеристики:

Механізм:
- 586L, автопідзавод
- Частота 3 Гц
- запас ходу 40 годин
- 38 каменів
Функції:
- годинник, хвилини
- фази Місяця
Корпус:
- 18К біле або рожеве золото
- Розміри: 35 мм х 25 мм х 9, 75 мм
- водонепроникність 30 м
- сапфірове скло з обох боків корпусу
Ремінець/браслет:
- Шкіряний плетений
- браслет із 18К білого або рожевого золота

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю