Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Виставка Baselworld 2018

BaselWorld-2018 відбудеться з 22 по 27 березня 2018 року. Всесвітня годинна та ювелірна виставка буде відкрита для відвідувачів лише 6 днів, замість колишніх 8-ми. На початку року було ухвалено рішення скоротити кількість учасників виставки з 1300 до 600 -700 представників, пов'язано з фінансовим становищем на ринку та відходом багатьох брендів, які вирішили розподілити гроші в інше маркетингове русло. Більше місця тепер буде у павільйонах, правда їхня кількість, суттєво зменшиться, 3 зали чекатимуть кращих часів. У цьому році, наприклад, ми не побачимо таких брендів як Hermes, Dior, Eberhard & Co та Louis Erard.
Виставка, як і раніше, є найважливішим заходом годинної індустрії на міжнародній арені, тому ключові бренди швейцарського годинника традиційно представлятимуть свої новинки, за якими ми спостерігатимемо разом з Вами.
Поглянувши на нинішню ситуацію, бренди зосереджено підійдуть до експонатів і як завжди представлять щось особливе та оновлене, на що власне чекають шанувальники.
Попереду тільки цікаве і від нас, по суті, залежить їхнє майбутнє!

Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю