Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Big Bang Costa Smeralda та King Power Costa Smeralda від Hublot

Компанія Hublot не часто балує новинками прекрасну половину людства, справедливо вважаючи, що дещо брутальний стиль її годинника з великими корпусами більше імпонує чоловікам. Але цього разу шанувальницям марки все ж таки пощастило – часовий бренд представив парні моделі Big Bang Costa Smeralda для жінок та King Power Costa Smeralda для чоловіків. Новинки випущені на честь курорту Коста-Смеральда, розташованого на північно-східному узбережжі острова Сардинія. 1959 року сюди прибув принц Ага Хан, який робив великий інвестиційний внесок у 50-річну програму туристичного розвитку та створив чудовий курорт, який сьогодні є місцем відпочинку європейської еліти: музикантів, акторів, зірок моди та спорту, політиків та мільйонерів.


У поточному році Коста-Смеральда відзначає 50-річчя, і на присвяченій святкуванню вечірці компанія Hublot презентувала свої нові моделі, кожна з яких випущена лімітованою серією лише 100 екземплярів.

 

 

Обидві новинки виглядають ефектно насамперед завдяки комбінації трьох кольорів – білого, золотого та червоного. Корпус King Power Costa Smeralda виконаний зі сплаву King Gold і оснащений фіксованим безелем на шести гвинтах. Циферблат скелетонізований, на фланці розташована секундна розмітка, за якою слідує біле «кільце» з часовими індексами. На 3 годинах знаходиться 30-хвилинний лічильник, на 6 годинах 12-годинний, а на 9 годинах червоний секундний циферблат. Між 4 та 5 годинами розташована апертура дати. Завдяки встановленому на задній кришці сапфіровому склу можна спостерігати за роботою автоматичного механізму HUB4214.

 

 

 

Модель Big Bang Costa Smeralda справді розкішна! Сяючий полірованими гранями 41-міліметровий корпус з червоного золота інкрустований 319 діамантами вагою 1,49 карат, які прикрашають безіль годинника і прямі циферблат і коло 12-годинного лічильника на 9 годинах. На цей раз червоний бічний циферблат розташований на 3 годинах, а апертура дати на 6. За роботу годинника відповідає автоматичний механізм Flyback HUB1141. Обидві моделі доповнені білими ремінцями зі шкіри алігатора.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю