Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Як перевірити годинник Blancpain на справжність

Blancpain відноситься до найстаріших годинникових мануфактур - марка була заснована в 1735 Жан-Жаком Бланпа. Завдяки зусиллям старшого сина годинникара, невелика майстерня перетворилася на справжню фабрику, де виготовляли механічні наручні хронометри складних конструкцій.

У 80-ті роки XX століття фірма випускала понад 200 тис. виробів на рік. Цікавий факт: епоха кварцових калібрів не торкнулася фірмового стилю мануфактури — від часу заснування компанія дотримується механіки.

На рахунку Blancpain кілька інженерних відкриттів. Наприклад, компанія першою представила автоматичну модель для жінок Роллс.

Не дивно, що вироби компанії часто підробляють, адже попит на швейцарські хронометри неймовірно високий у наші дні. І якщо ви маєте намір придбати справжній годинник Blancpain – вам варто знати, як відрізнити копію від оригіналу.

У пошуку оригіналу: як відрізнити справжній «Бланкпейн» від копій

  • Все новий годинник йде в комплекті з документами, Ви зможете звірити номер годинника на корпусі з номером прописаним у документах.
  • Ціна – явна ознака якості. Справжня модель Blancpain коштує чималих грошей, адже виготовляються вручну з використанням дорогоцінних матеріалів. Репліки приваблюють дешевизною. Щоправда, така економія може коштувати вам іміджу.
  • Як ще перевірити годинник Blancpain на справжність? По упаковці. Оригінали продаються в дорогій, якісній упаковці з муару та саф'яну із золотим тисненням. Всередину вкладено сертифікат з індивідуальним номером, вказівкою місця та дати покупки виробу.
  • Перевірити справжність наручного годинника «Бланкпейн» самостійно, можна на офіційному сайті компанії. Вибравши вкладку Зв'язатися з нами та надіслати запит на аутентифікацію.
  • Якщо калібр видно через прозору задню кришку із сапфіру, можна звірити його з фото механізму на офіційному сайті.
  • Рух секундної стрілки, встановленої на циферблат оригінального хронометра, – рівний, плавний, тоді як на репліках – стрибкоподібний (явна ознака використання кварцової батареї замість механіки).
  • Якість усіх написів, нанесених на циферблат та тильні поверхні приладу, не повинні викликати сумнівів у шляхетності його походження. У копіях нерідко можна зустріти кривий, неоднорідний шрифт

  • Справжній годинник Blancpain продається в офіційних бутіках та дилерських компаніях — це ще одна підказка для тих, хто не знає, як відрізнити гарну копію годинника від оригіналу.
Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю