Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Breguet

Швейцарська годинникова компанія Breguet (Брег) була заснована в 1775 р. в Парижі. Годинник Абрахам-Луї Бреге народився 1747 року в місті Нешатель (Nauchatel), у Швейцарії. Ще в дитинстві він переїхав до Парижа разом зі своїм вітчимом, де потрапив на роботу до паризьких годинникових майстрів. В 1801 отримано патент за винахід турбійону - механізму, що компенсує вплив гравітації на точність ходу годин. У цьому року Breguet почав поступово освоювати нові ринки, зокрема й Росію. У результаті 1808 р. у Санкт-Петербурзі було відкрито представництво «Російський дім Breguet». Серед тих, хто віддавав свої переваги годинникам цієї марки, були найвідоміші персони свого часу: королева Марія-Антуанетта, імператор Наполеон Бонапарт, російський імператор Олександр I, імператриця Олександра Федорівна, королева Вікторія, сер Вінстон Черчілль та безліч інших людей, що залишили слід у світ історії. Безліч заслуг у годинниковому мистецтві Бреге було визнано у всьому світі. А.Л. Бреге був обраний членом Королівської Академії Наук, пізніше став кавалером Легіону Слави та членом Французького Бюро Вимірювань (Палати мір та ваг). У 1999 р компанія Swatch Group купила Breguet, але суворо дотримується традицій якостей однієї з найстаріших годинникових компаній планети. Крім годинника, компанія Breguet також виробляє ювелірні вироби, ручки, запонки тощо.

Сьогодні годинник Breguet - це велика різноманітність моделей, які випускаються невеликими партіями. Кожен механізм має власний індивідуальний номер. Всі годинники знаменитої марки виходять у п'яти лініях - Classique, Tradition, Marine, Heritage та Type XX, а також спеціальна лінія жіночого годинника Reine de Naples.
Breguet Classique – це приклад ідеальної точності, ясності та елегантності лінії. Тонкий плоский наручний годинник, з ручним або автоматичним заводом, вічним календарем, турбійоном та хронографом. Найкращі хронографи Breguet належать до класичної колекції.
Жіночий годинник компанія Breguet приділяє велику увагу, хоча не можна сказати, що вони є лідером у цій галузі. Breguet Reine de Naples, жовте або біле золото, діаманти, сапфіровий кабошон на головці. Механізм з автоматичним заводом, з покажчиком фази Місяця та запасу ходу.
У 1810 році, за короля Людовіка XV, годинникова компанія Breguet стала офіційним постачальником французького королівського флоту, внаслідок чого з'явилася модель Breguet Marine – винятково точний хронометр. Сьогодні колекція Marine є однією з найвідоміших у світі. Нова лінія колекції Marine має водонепроникний корпус до 300 метрів, 45 мм діаметром, гумовим ремінцем, в рожевому або білому золоті. У 2009 році з'явилася новинка Breguet Marine Royale, оснащена будильником, водонепроникністю 300 метрів, діаметром 45 мм.
Автоматичний хронограф Breguet Heritage Chronograph був уперше представлений у 1999 р. Вигнутий бочкоподібний корпус годинника виготовлений з 18-каратного жовтого золота.
Поворотна функція дозволяє скидати показання хронографа одночасно з початком нового відліку за допомогою однієї кнопки. Компанія Breguet здійснювала масовий випуск хронографів зі зворотною функцією, починаючи з 1950 р., тоді вони називалися Breguet Type XX. Автоматичний хронограф Type XX Aeronavale, що на початку 1990-х років, з'явився яскравий нащадок Type XX. 1998 року компанія представила нову модифікацію хронографа Type XX – Transatlantique. У новому годиннику додано віконце покажчика дати. Зараз у колекції компанії є сталеві, титанові та золоті моделі на шкіряному ремінці чи браслеті.

Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю