Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Breguet за 6, 8 мільйонів доларів

Годинник всесвітньо відомої годинникової фірми Breguet, виготовлений у 1835 році, пішов з молотка на торгах аукціонного будинку Sotheby's у Нью-Йорку за 6,8 мільйона доларів. Це рекордна ціна, заплачена за годинник, колись проданий з аукціону, передає Reuters.   Йдеться про годинник із колекції Breguet Sympathique під назвою "Герцог Орлеанський". Минулого разу подібний годинник виставлявся на аукціон у 1999 році і був проданий за рекордну на той час суму в 5,7 мільйона доларів. Цього разу експерти також розраховували виручити за години щонайменше п'ять мільйонів.
 
 
Сам лот є конструкцією з настільних і кишенькових годинників загальною висотою приблизно 58 см. Їх корпус прикрашений золотом і черепаховим панциром.   Механізм Sympathique приніс світову славу засновнику компанії Breguet Абрахаму-Луї Бреге. Він дозволяє автоматично синхронізувати час у кишеньковому та настільному годиннику.
 
 
Усього було випущено близько десяти подібних годинників. Вони були виготовлені в тому числі для іспанської корони, імператора російського двору, імператора Наполеона і короля Великобританії Георга IV.
 
 
 
Ім'я нинішнього покупця не називається. Відомо лише, що придбання дісталося приватному музею.
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю