Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Як перевірити годинник Breitling на справжність

Компанія Breitling відома багатою колекцією розкішного наручного годинника, що володіє міцною конструкцією, широким функціоналом і елегантним зовнішнім виглядом. Завдяки репутації якісного та дорогого годинника, марка стала персональним символом успіху для багатьох відомих людей. Але є й зворотний бік медалі — всесвітня слава спровокувала хвилю фейків, які дискредитують добре ім'я Breitling. Якщо точно знати, як відрізнити оригінал від гарної репліки, придбання підробки вам не загрожує.

Незважаючи на те, що виробники копій навчилися практично точно дублювати деякі візуальні деталі найбільш ходових моделей (і це частково ускладнює їхню ідентифікацію), перевірити годинник «Брайтлінг» на справжність можна. Як? Читайте наші поради!

Оригінальні хронометри "Брайтлінг": як відрізнити їх від копій

  • Логотип мануфактури, що виробляє елітний годинник, виконаний у форматі морського якоря та стилізованої літери «B», розташованої між крилами (тобто, «Брайтлінг»). Смужки крил до краю не доходять, а симетричні частини якоря не стикаються з крилами. "Лапи" якоря - гострі в будь-якому положенні: на циферблаті, тильній частині, під секундною стрілкою, на браслеті. Деякі моделі відзначені лише стилізованою «B» («Трансоушен Хронограф»). Логотип — невеликого розміру, дуже акуратний і обов'язково витравлений, тоді як на репліках — друкований.

  • Календар Breitling - характерна риса хронографа, для якого використано складну систему індикації. На автентичних моделях є додаткові циферблати, що відображають вимірювання хронографа (але не дату або поточний день тижня). У фейкових виробах лічильники не функціонують, виконуючи роль декору.
  • Вирішили придбати розкішні Breitling, але не знаєте за якими ознаками відрізнити оригінал? Зверніть увагу на написи - вони повинні бути грамотно і без візуальних дефектів.
  • Шахраї часто пропонують фейкові скелетони, оскільки знають, як подобаються «ходики» з прозорими кришками поціновувачам витонченого мистецтва. Будьте уважні! Мануфактура випускає лише одну модель з відкритим механізмом – Bentley Mulliner. Вказівник дати в даній моделі - стрілочний. В решті оригінальних моделей використовується закритий дизайн.
  • Практично всі хронометри мануфактури – механічні (за винятком окремих моделей), тому рух секундної стрілки – рівний та постійний. Зверніть увагу на підтримуючий пін: колір елемента повинен відповідати відтінку секундної стрілки. У підробках пін — чорний.

  • Код та серійний номер хронометра вказані на звороті. Breitling маркує всі вироби, і якщо штамп на корпусі не відповідає номеру в гарантійному талоні — це підробка. Перевірити справжність годинників «Брайтлінг» можна за їх серійним номером, для цього необхідно зайти на офіційний сайт компанії і знайти сторінку керівництва користувача. Крім того, виробник маркує кодами сталеві браслети. Якщо модель укомплектована автентичними шкіряними ремінцями, шукайте фрази французькою мовою: cuir true («натуральна шкіра») або croco verdadка («шкіра крокодила»).
  • Сапфірове скло справжніх годин - антивідблиску. Якість легко перевірити, виставивши циферблат на сонячне світло. Якщо при цьому читання індикаторів впала, а по склу заграли відблиски — це фейк.

  • Вага справжніх хронометрів Breitling складає від 90 до 120 г. Якщо візуально важкий прилад на перевірку виявився легким – значить, у ньому використані не справжні, нерідко пластикові комплектуючі, отже, це копія.
  • Упаковка виконана в корпоративному стилі та на неї нанесений логотип з якорем та крилами. У фірмовій коробці, крім годинника, ви знайдете інструкцію та сертифікат якості, в якій обов'язково вказують місце виготовлення моделі.

І зовсім банальна порада, але все ж таки актуальна: автентичний пілотський годинник з якорем і крилами продається тільки в авторизованих дилерських точках, адреси яких вказані на сайті мануфактури, і одним з яких є компанія Watches Master.

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю