Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Cartier. Фізики та лірики.

Створюючи свою першу модель з репетиром, яка буде представлена на виставці SIHH-2012, команда розробників Cartier вирішила переглянути базові закони акустики. Плодом п'ятирічних досліджень у цій галузі стала годинна теорія передачі звукових хвиль, заснована на взаємозв'язку таких величин, як об'єм (45мм), вага (32г) та рівень звуку (63дБ або 68дБ залежно від матеріалу корпусу). Простіше кажучи, Cartier вивели закономірність: що легше і більше корпус, то голосніше звук.

Парячий турбійон, що розташувався на позначці 12 годин, регулює частоту і рівномірне розподілення звуку, що видається двома мініатюрними гонгами репетира (у позиції 6 годин). Важіль керування репетиром (на позначці 8 годин) набув нетрадиційної форми так само – для забезпечення найкращого співвідношення мас корпусу та гонгів.

 

Мануфактурний механізм 9402 МС на 47 каменях зібраний із 447 частин і носить маркування «Geneva Seal». Побачити його можна як через віконця циферблату, так і через задню прозору кришку. Гільошований циферблат заслуговує на увагу ще й завдяки незвичайному оформленню римських цифр і мечоподібним стрілкам із блакитної сталі.

Заводна коронка, розташована в позиції 3 години, інкрустована золотим або титановим бісером і захищена сапфіровим кабошоном.

 

50 годин лімітованої серії виготовлено з титану (220.000 €), ще 50 – з рожевого золота (225.000 €); деякі моделі прикрашені діамантами багетного огранювання. У рік таких годин може бути зроблено не більше 20 екземплярів.

Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю