Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Годинник "Перлина моря" - найдорожчий подарунок на день Усіх Закоханих

День Усіх Закоханих вже не за горами, тому настав час задуматися, чим дивувати і радувати своїх других половинок у це свято. Тим, хто хоче зробити своїй коханій людині справді дорогий і ексклюзивний подарунок, варто звернути увагу на дивовижний годинник, який ЗМІ вже встигли охрестити "Найдорожчим подарунком на день Святого Валентина".

 

Цей годинник виготовлений з рідкісного зоряного корала, знайденого на острові Балі, чий вік перевищує дивовижну позначку в 20 мільйонів років. Як годинникові індекси, їх творець Алекс Керрол використовував червоне морське скло. Форма кожного скельця нагадує серце. Ця форма не є рукотворною – подібний образ створила сама природа. Звичайно, така унікальна річ, як цей годинник, не могла залишитися без красивого і поетичного імені - майстер охрестив їх "Перлиною моря".

 

Як бонус, покупець годинника отримає елегантний золотий кулон з червоним морським склом у вигляді серця. "Перлина моря" буде продана з аукціону, а стартова ціна лота становитиме $1 мільйон. Усі гроші, отримані від продажу цього годинника, будуть віддані на благодійні цілі.

 

Кохання не можна виміряти грошима, але шанс піднести своїй половинці найдорожчий у світі "любовний" подарунок коштує дорожче мільйона доларів.

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю