Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Годинникова виставка SIHH 2012

З 16 по 20 січня 2012 року відкриє свої двері міжнародний салон високого вартового мистецтва SIHH. Професіонали та знавці годинної індустрії зможуть ознайомитися з розкішною продукцією 18 годинних брендів класу люкс, які входять до холдингу люксових товарів Richemont. Продукція компаній групи Richemont експонуватиметься у виставковому залі площею 30 тис. кв. м. Щороку виставка проходить у Palexpo у Женеві, яке знаходиться за десять хвилин їзди від центру Женеви.

Понад двадцять років виставка SIHH збирає під одним дахом досконалі витвори високого вартового мистецтва. Бездоганна якість продукції, представленої на виставці, та політика селективної дистрибуції є рушійною силою високого вартового мистецтва та салону SIHH. Основною метою міжнародного салону SIHH є представлення обраній публіці досконалих витворів, у яких віддано данину спадщині минулого. Характерна риса заходу: вишукана атмосфера професіоналізму та збереження традиційних цінностей годинного світу у кожній деталі.
Вперше виставка SIHH відбулася 1991 року. Тоді на виставці експонувалися лише п'ять брендів (Baume & Mercier, Cartier, Piaget, Gérald Genta, Franck Müller), а площа виставкового залу складала лише 4500 кв.м. Суть організації виставки полягала у пропозиції привілейованим клієнтам розкішний годинник. За понад 20 років виставка значно розширилася і за виставковою площею, і за кількістю брендів, що експонуються, і за значущістю. За двадцять років цей елітний міжнародний салон став важливою подією, присвяченою розвитку високого вартового мистецтва та залученню дистриб'юторів елітного кола. Охоплюючи нові ідеї, виставка SIHH продовжує віддавати належне великим традиціям годинної справи.
SIHH 2012 є заходом закритого типу. Салон відвідають лише 12.500 запрошених (ретейлери, журналісти та представники мануфактур). Звичайно, це досить мала кількість відвідувачів для такої значущої в часовому світі події, проте салон SIHH 2012 зберігає свій статус «винятковості».
На виставці SIHH 2011 основний акцент був зроблений на кишеньковому і наручному годиннику, виставка ж SIHH 2012 буде присвячена годинникам, починаючи з періоду Ренесансу до початку 20-го століття. Салон SIHH 2012 збігатиметься з виставкою в Musée Rath, яка пройде під заголовком «Годинна справа в Женеві. Магія майстерності, скарби із золота та емалі» ("Watchmaking in Geneva. Magic of Craftsmanship, Treasures of Gold and Enamel").
22-а виставка SIHH прийде на кінець плідного року, який ознаменувався рекордною кількістю продажів витончених годинників. Технічна та ювелірна годинна справа продовжує поєднувати традиції та інновації, майстерність та передові технології.
Список експонентів:
A. Lange & Söhne, Audemars Piguet, Baume & Mercier, Cartier, Jean Richard, Girard Perregaux, Greubel Forsey, IWC, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Officine Panerai, Parmigiani Fleurier, Piaget, Ralph Lauren, Richard Mille, Roger Dub , Van Cleef & Arpels

Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю