Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Годинник без стрілок: H. Moser & Cie Swiss Alp Concept Black

H. Moser & Cie Swiss Alp Concept Black Схоже, H. Moser & Cie. категорично проти розміщення дисплеїв на зап'ясті. Компанія довела це ще з випуском попередньої моделі Swiss Alp Watch Zzzz. Видаливши спочатку логотип та індекси з циферблату моделей «Concept», тепер компанія представила «Swiss Alp Concept Black» - годинник не тільки без індексів, але і без стрілок, які показують час. Чорний циферблат оснащений 60-секундним турбійоном, що парить на 6 годин і ... більше нічим. А щоб дізнатися час, вам доведеться використати репетир.

Хвилинний репетир був винайдений, щоб показувати час у темряві, коли був невидимий циферблат годинника. Ви могли включити його та дізнатися час на слух. У даному випадку, годинник «Swiss Alp Watch Concept Black» - це репетир, який показує час на слух завжди, чи то опівночі, чи опівдні.

Годинник має розмір 45,8 x 39,8 мм і товщину 11 мм, це робить його досить відчутним на руці, особливо в корпусі з платини. Чорний глянцевий циферблат, залежно від того, як падає світло, виглядає як дзеркало або чорна порожнеча. Прямий турбійон, єдина прикраса циферблату, безумовно, притягує погляд. Перебуваючи за скелетонізованим мостом, турбійон встановлений на шарикопідшипник для підвищення точності. Він, здається, невагомо ширяє над чистою поверхнею циферблата, що нагадує смарт-годинник у режимі очікування, - ще одне спритне посилання до «Apple Watch», якими славиться «H. Moser & Cie».

H. Moser & Cie Swiss Alp Concept Black «Swiss Alp Watch Concept Black» оснащені калібром HMC 901 з ручним заводом – це справжня механічна перлина, що поєднує хвилинний репетир та турбійон у калібрі прямокутної форми. Для розробки свого тринадцятого з 2005 року мануфактурного механізму компанія залучила фахівців з MHC (Manufactures Hautes Complications SA), експерта з хвилинних репетирів. Разом вони досягли ідеальної гармонії звучання репетира, одночасно із сильним звуком.

Ще одна незвичайна річ у цьому репетирі полягає в тому, що механізм у формі прямокутника має на увазі прямокутні гонги, що відбивають годинник, чверті години і хвилини. Прямокутні гонги набагато складніше налаштовувати, ніж гонги традиційної форми. Тим не менш, звук годинника чіткий, чистий і звучний, без жодних перешкод, які можна було б очікувати від важкого корпусу з дорогоцінного металу. Для посилення звуку гонгов корпус був значно перероблений, щоб повністю звільнити середину і створити достатньо місця для резонансної камери.

H. Moser & Cie Swiss Alp Concept Black Хоча годинник показує час тільки «на слух», його все одно потрібно регулювати. Хоча поєднання турбійону та репетира саме по собі є технічним досягненням, але створення надійної системи налаштування годинника без орієнтиру на стрілки – ще велика проблема. «H. Moser & Cie. вирішили її, завдавши годинникові маркери, але на заводну голівку, а не на циферблат. Вони вигравірували на голівці 12 позначок, кожна з яких становить п'ять хвилин. Позначки видно лише тоді, коли головка знаходиться у витягнутому положенні для налаштування.

Однак репетир не відбиває час через рівні проміжки, а робить це на вимогу. Так що для налаштування ви включаєте репетир, помічаєте час, потім регулюєте годинник, і телефонуйте ще раз.

Перевернувши годинник, ви виявите повну протилежність мінімалістичному циферблату - гарний прямокутний механізм з великою кількістю витонченого оздоблення. Геометрія механізму також дуже далека від звичайної. Окрім прямокутної форми, є ще платина та мости, декоровані подвійними смугами та те, як ці мости сходяться навколо молоточків репетиру у верхньому правому кутку, де вони стукають по гонгах. Просто вражаюче!

На зап'ясті годинник представляє дуже інтригуючу і красиву інтерпретацію хвилинного репетира. А ідеально чорний циферблат насправді виглядає не менш чудово, ніж на фото. В даний час модель доступна за ціною $350,000 і поставляється з чорним ремінцем зі шкіри алігатора на червоній підкладці. Ви також можете замовити екземпляр у своєму аналогічному стилі, якщо це не зовсім те, що ви шукаєте.

H. Moser & Cie Swiss Alp Concept Black Технічні деталі

Модель : H. Moser & Cie. Swiss Alp Watch Concept Black
Reference: 5901-0301
Ціна: $350 000

Корпус
Матеріал: платина
Розміри: 45,8 мм x 39,8 мм
Товщина: 11,0 мм
Сапфірове скло циферблата та сапфірова задня кришка
Заводна головка прикрашена літерою «M»

Циферблат
Колір: Чорний глянсовий

Механізм
Калібр: HMC 901 з ручним заводом
Розмір: 28,8 мм х 33,55 мм
Товщина: 6,25 мм
Частота: 21 600 пк/год
Каміння: 28
Запас ходу: мінімум 87 год
Плоска волоскова пружина, 60-секундний турбійон, що ширяє, зі скелетонізованим мостом, хвилинний репетир
Подвійні смуги Moser на платині та мостах, механізм та компоненти, оброблені та декоровані вручну
Функції: годинник та хвилина за запитом, хвилинний репетир, годинник, що відбиває, чверті години та хвилини

Ремінець
Чорний зі шкіри алігатора ручної роботи, з червоною підкладкою
Пряжка: платинова із логотипом «Moser».

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю