Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Як перевірити годинник hublot на справжність

Висока популярність і затребуваність мають «темний бік» — продукцію всесвітньо відомих брендів підробляють, чим завдають шкоди не тільки репутації та економічним показникам компаній-виробників. Страждає споживач, який хоче купувати брендовий виріб, а стає власником майстерно виконаної підробки.

Від піратської діяльності страждають швейцарські виробники наручного годинника. В об'єктив уваги підпільних ділків потрапляють і культові моделі годинників, що користуються неймовірною популярністю у прихильників спортивного стилю.

Як відрізнити дешеву копію годинника Hublot від оригіналу? Чи є ефективні технології автентифікації на етапі покупки? Де не варто купувати годинник, щоб не стати жертвою матеріального плагіату?

Легендарний дизайн

Перед тим, як перевіряти Hublot на справжність, необхідно знати історію годинника. Адже в їхньому зовнішньому вигляді, формі, функціональності відображена головна ідея Карло Крокко: поєднати несумісні, начебто, матеріали — благородне золото та натуральний каучук.

Революційна модель вийшла на суд публіки у 1980 році та миттєво стала еталоном новаторства. У чергу за «ілюмінаторами» (а саме так перекладається назва популярного швейцарського бренду з французької) вишиковувалися зірки світового кіно, політики, шейхи, спортсмени – всім хотілося мати дивина. Більш того! Було кинуто виклик представникам класичної школи вартового мистецтва, які з подивом дивилися на винахід Крокко і пророкували йому короткий вік. Не зрозуміють!

А публіка не тільки зрозуміла, а й прийняла ноу-хау з розкритими обіймами. В результаті з'явилася ціла плеяда колекцій, присвячених спорту, динаміці, життю.

Дизайн, натхненний корабельним ілюмінатором, став візитівкою багатьох представників касти успішних та заможних людей. Вершиною творчості креативного італійця стала культова модель Big Bang, інтерпретована у кількох ускладнених версіях. На жаль, її підробляють частіше за інших.

Отже, якщо ви не знаєте, як відрізнити справжній годинник Hublot від підробки, детально вивчіть їх зовнішній вигляд. Концепція бренду – поєднання спортивного стилю, мінімалізму та підкресленої розкоші. Для циферблату використано благородний метал, а ремінець виготовлений із каучуку. Серед відмінних характеристик - півдюжини блискучих гвинтів на безеле. Вони також виконані із благородного металу.

У сучасних моделях використовуються не тільки золото та каучук. Список поєднань розширено - до них додані кераміка, титан, карбон, сталь.

Компанія стала офіційним «хронометристом» багатьох спортивних подій світового масштабу, серед яких – чемпіонати світу з футболу у 2014, 2018 роках та «Формула-1».

Як перевіряти годинник Hublot на справжність: шукаємо SmartCard

Реагуючи на активність "чорного" ринку, компанія "Хублот" у 2009 році підписала договір, спрямований на боротьбу з підробками, з фірмою WiSeKey. В рамках всесвітньої експозиції Baselworld було представлено найновіший алгоритм захисту оригінальних хронометрів марки «Хублот» при використанні SmartCard.

Антипіратська технологія передбачає комплектацію годинника карткою з унікальним кодом автентичності - це свого роду сертифікат якості, тільки в електронній версії вигляді. Купуючи, власник хронометра отримує карту, а разом з нею і ексклюзивне право виходу на офіційний веб-ресурс компанії за допомогою програми HUBLOTISTA. Вся технічна інформація виробу доступна онлайн, а також можна зареєструвати годинник на своє ім'я. Не знаєте, як перевірити справжність годинника Hublot? За серійним номером!

Відсутність у комплекті смарт-картки має покупця насторожити: чи це справді швейцарський «ілюмінатор»?

 

Упаковка

Знайомимося із коробкою. Оригінальна модель укомплектована брендовою коробкою, на яку обов'язково нанесено логотип.

Усередині (на поверхні кришки) має знаходитися кругле дзеркальце з рівними плавними краями. Сам годинник розташовується на спеціальному подіумі круглої форми по центру.

Обов'язкові атрибути для оригінальних моделей Hublot:

  • механізм, його можна побачити крізь задню кришку, як правило, вона з сапфіру, і порівняти його з фото калібру на офіційному сайті, але краще перевірити в сертифікованій годинниковій майстерні;

  • міжнародна гарантія у вигляді смарт-картки;
  • мультимовна інструкція до користування не завжди додається в комплектації, оскільки є в електронному вигляді на офіційному сайті;
  • сертифікат на лімітовану версію, часто бренд випускає обмежені видання годинників з ексклюзивною комплектацією

Технічні нюанси

Справжні «ілюмінатори» — наче книга життя. На зовнішніх і внутрішніх поверхнях корпусу можна знайти безліч міток, що свідчать про справжність екземпляра. Гравіювання знаходяться на тильній кришці, застібці та головці підзаводу.

Матеріал ремінця – виключно високоякісний каучук, титан, кераміка, сталь, крокодиляча шкіра. Кріпильні елементи з надійного металу, як правило, титан або сталь).

Всі вікна, індикатори, хронографи та стрілки – обов'язково функціональні: оригінал не допускає намальованих деталей та муляжів.

Скло - сапфірове, що відповідає годинникам преміум-сегмента, про що неодмінно зазначено в інструкції. Матеріал досить міцний і добре протистоїть механічним впливам.

І насамкінець: як відрізнити Hublot оригінал від репліки? Купувати брендовий годинник необхідно тільки в офіційних магазинах та на перевірених офлайн ресурсах, де надається повна інформація про годинники та реальні ціни. Оригінали на розкладках метро та на сайтах «все по 100» не продаються!

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю