Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

НАЙСМІЛІШИЙ КУРС

Модель Day-Date завжди була втіленням престижу та інновацій. Виготовлені виключно з дорогоцінних металів, вони стали першим наручним годинником з календарем, в якому, крім дати, в віконці на циферблаті вказувався день тижня.

Rolex уперше випускає модель Oyster Perpetual Day-Date 40 з платини 950 проби, що легко впізнається завдяки льодово-блакитному циферблату, з рифленим безелем. Будучи наріжним каменем естетичної спадщини Rolex, ця разюча деталь, яка зустрічається лише в деяких класичних моделях колекції Oyster Perpetual і досі виготовлялася лише з 18-каратного золота, тепер виконана з найпрестижнішого металу.

Платина - матеріал, що володіє винятковою люмінесцентністю і білим сяючим, що зачаровує, - складна в обробці, особливо при виконанні фінішної обробки. Тому компанія Rolex розробила новий інноваційний технологічний процес для створення рифленого безелю із платини 950 проби. Виготовлення рифлення ідеальної форми і поверхні, що виблискує, - це технічний подвиг, який компанія змогла здійснити завдяки своєму видатному досвіду.

Нова версія моделі Day-Date 40 оснащена калібром 3255 - механізмом, що знаходиться в авангарді годинникових технологій і дозволяє відображати години, хвилини, секунди, день і дату.

Як і всі годинники Rolex, модель Oyster Perpetual Day-Date 40 має сертифікат Superlative Chronometer, що гарантує чудові характеристики на зап'ястя.

 

ЕКСКЛЮЗИВНІСТЬ ПО ВЕРСІЇ ROLEX

При випуску в 1956 р. модель Day-Date стала важливим нововведенням: це був перший наручний годинник з календарем, в якому крім дати вказувався день тижня, повністю написаний в дугоподібному віконці в положенні "12 годин" на циферблаті, що було технічним досягненням того часу . Індикація дня тижня доступна 26 мовами. Годинник серії Day-Date виготовляється тільки з дорогоцінних металів - 18-каратного жовтого, білого або евероського золота або платини 950 проби.

Годинник Day-Date, який носили багато політичних діячів, режисери та провидці, миттєво впізнавані, зокрема, завдяки емблематичному браслету President, що викликає назву якого, а також видатні особи, що носили його, забезпечили Day-Date репутацію "президентського годинника".

КОРПУС OYSTER - СИМВОЛ ВОДОНЕПРОНИКНОСТІ
Зразок міцності та елегантності, 40-міліметровий корпус Oyster нової моделі Day-Date 40 гарантовано водонепроникний на глибині до 100 метрів (330 футів). Його середній корпус виготовлений із цільного блоку платини 950 проби. Задня кришка, окантована тонким рифленням, герметично загвинчується за допомогою спеціального інструменту, що дозволяє отримати доступ до механізму тільки годинникарам Rolex. Заводна головка Twinlock, оснащена системою подвійної водонепроникності, надійно загвинчується до корпусу. Скло, оснащене циклопічною лінзою в положенні "3 години" для зручного зчитування дати, виготовлене з сапфіра, що практично не подряпується, і має покриття антивідблиску. Водонепроникний корпус Oyster забезпечує оптимальний захист годинникового механізму.

ВІЧНИЙ КАЛІБР 3255


Нова версія моделі Day-Date 40 оснащена калібром 3255 – механізмом, повністю розробленим та виготовленим компанією Rolex, який був представлений на моделі у 2015 році. Перебуваючи в авангарді годинникових технологій, цей механізм з автоматичним підзаводом привів до оформлення декількох патентів і має визначні характеристики точності ходу, запасу ходу, стійкості до ударів і магнітних полів, зручності та надійності.

У калібрі 3255 застосовано запатентований спуск Chronergy, що поєднує високу енергоефективність та надійність. Виготовлений із нікель-фосфору, він також нечутливий до впливу магнітних полів. Механізм оснащений оптимізованою синьою волосковою пружиною Parachrom, виготовленою Rolex із парамагнітного сплаву. Синя пружина Parachrom оснащена котушкою Rolex, що забезпечує сталість ходу калібру в будь-якому положенні. Осцилятор встановлений на високоефективних амортизаторах Paraflex, запатентованих Rolex, що підвищує ударостійкість механізму.

Калібр 3255 оснащений модулем підзаводу через ротор Perpetual. Завдяки бочкоподібній архітектурі та найвищій ефективності спуску запас ходу калібру 3255 складає близько 70 годин.

БРАСЛЕТ PRESIDENT


Нова версія годинника Day-Date 40 оснащена браслетом President. Створений спеціально для випуску престижної моделі Oyster Perpetual Day-Date у 1956 р., триланковий браслет President, виготовлений лише з 18-каратного золота або платини 950-ї проби, досі використовується виключно для моделей Day-Date та Datejust, виготовлених з дорогоцінних металів.

Браслет President нової версії оснащений елегантною прихованою застібкою, що розкладається, і керамічними вставками всередині ланок, що підвищує його гнучкість і довговічність. Крім того, прихована система кріплення забезпечує візуальну нерозривність браслета та корпусу.

СЕРТИФІКАЦІЯ ХРОНОМЕТРА SUPERLATIVE CHRONOMETER


Як і всі годинники Rolexмодель Oyster Perpetual Day-Date 40 проходить сертифікацію Superlative Chronometer, запроваджену Rolex у 2015 році. Це свідчення того, що всі годинники, що виходять з майстерень марки, успішно пройшли серію випробувань, проведених Rolex у власних лабораторіях за власними критеріями після офіційної сертифікації механізмів Швейцарським інститутом хронометрії (COSC). Власні сертифікаційні випробування проводяться на повністю зібраному годиннику після встановлення корпусу механізму, що гарантує чудові характеристики точності ходу, запасу ходу, водонепроникності та автопідзаводу на зап'ястя. Точність Rolex Superlative Chronometer становить близько -2/+2 секунди на добу - відхилення від норми, що допускається маркою для готового годинника, значно менше того, яке приймається COSC для офіційної сертифікації тільки механізму.

Статус Superlative Chronometer символізується зеленою печаткою, яка додається до кожної години Rolex, та супроводжується міжнародною п'ятирічною гарантією.

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Daytona
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Daytona

Годинник Oyster Perpetual Cosmograph Daytona - це зразок для тих, хто захоплюється водінням та швидкістю.

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю