Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Як підібрати годинник під костюм?

Процес вибору наручного годинника для багатьох із нас нічим не відрізняється від покупки одягу чи взуття: чим простіше — тим краще. Головне, щоб годинник мав інтуїтивно зрозумілий циферблат, зручно сидів на руці і правильно показував час. Принцип досить примітивний, але є у ньому частка правди. Ключовий момент - сам факт наявності годинника на руці.

За цим аксесуаром визначають статус його власника. Чорта пунктуальності всім личить. Як і добрий діловий костюм. Отже, біля хронометрів та одягу багато спільного. А який годинник носить під костюм? Де грань між простотою та справжньою швейцарською якістю? Чи можуть кращі суворі години бути красивими і як визначається їх естетична складова?

Костюмний годинник - вибір справжніх джентльменів

Бачачи чоловіка в стильному костюмі, ми підсвідомо розуміє, що на його руці обов'язково є годинник. Якщо він йде не на маскарад і не є активним прихильником помітної еклектики, навряд чи у нього виявляться хронометри в стилі Fiona Kruger або «стікаючі ходики» Сальвадора Далі з безформним корпусом.

Костюмний годинник відображає канони елегантності. Їм притаманні:

  • тонкий корпус;
  • плавні лінії;
  • пропорційність зовнішніх деталей;
  • скромний дизайн циферблату;
  • мінімалістичний дизайн міток;
  • відсутність яскравих колірних рішень та нетривіальних поєднань;
  • оптимальний набір опцій, необхідних діловій людині.

Традиційно, класичний годинник під костюм оснащений шкіряним ремінцем, що гармонійно поєднується з взуттям, брючним поясом, діловою сумкою, але наручний годинник під костюм вечірнього, парадного стилю може бути на браслеті і цілком із золота.

Тонкий корпус добре ховається під манжетою сорочки – такий принцип носіння годинника з костюмом. Модель з дорогоцінних металів надасть образу солідності, а гарний швейцарський механізм підкреслить смак власника.

Кращий класичний годинник

  • Cartier Tank не виходять з моди з моменту своєї першої появи на вітрині магазину, а це було в 1922 році. Цей по-справжньому суворий чоловічий годинник і в наш час залишається еталоном елегантності, комфорту і одночасно — розкоші. Tank став частиною президентського образу Джона Кеннеді. Легендарний Кері Грант, відомий своєю вимогливістю та принциповістю у виборі гардеробу, теж носив годинник Cartier Tank із костюмом. На створення шедевра Луї Картьє надихнув вигляд справжнього танка "Рено-17". Модель виконана у концепції арт-деко та є класичною. На відміну від аналогів, Cartier Tank — прямокутний корпус. У XXI столітті випущено вже п'ять позицій «танків», включаючи ультратонкі Louis Cartier — взірець елітної годинної майстерності. Моделі з кварцовими, автоматичними та механічними калібрами ідеально підійдуть під будь-який чоловічий костюм. Ці годинники ніколи не вийдуть з моди.
  • Любителі тонкощів (в буквальному значенні) можуть носити з діловим костюмом годинник LUC ХР від Chopard. Це відносно нова модель (випущена в 2006 році), але вже завоювала місце у списку найкращих елегантних хронометрів сучасності. Виріб відрізняється витонченим корпусом товщиною менше 7 мм, причому під кришкою стоїть автоматичний механізм LUC, товщиною близько 3 мм. Запас ходу збільшено до 65 годин за рахунок застосування спарених циліндрів у ходовій пружині. Розкішний чорний циферблат трохи відсвічує відтінками цього багатого кольору. Годинник LUC ХР ідеально підійде і під синій, і під сірий костюм. Арабські символи виконані з білого золота і гармонійно поєднуються зі стрілками Dauphine концепції.
  • Grand Seiko - хронометри преміум-класу з усіма характеристиками, що з цього випливають. Це годинник для ділового чоловіка, який займає керівну посаду. Як і належить істинно японському продукту, ходики мають граничну точність (за рахунок використання механізму Hi-Beat), наділені потужними протиударними якостями, при цьому мають витончений корпус. Це втілення віртуозності конструкторської думки. Хронометр демонструє високий рівень полірування та деталізації на тлі виняткових робочих параметрів. Модель у корпусі з червоного золота діаметром трохи більше 40 мм оснащена механізмом із 37 камінням. Запасу ходу достатньо для 55 годин. Вибір трудоголіків.
  • Престижні чоловічі наручний годинник під костюм - марки Breguet (модель Classique 5967). Виріб укомплектований ручним заводним механізмом з індикацією – характерна ознака класики. Край корпусу нагадує монетну облямівку, циферблат з візерунком у вигляді ліній, що перетинаються, відтіняє брендові стрілки Breguet, виконані з вороненої сталі. Декор, що нагадує шашкову дошку, створює ефект 3D-зображення. Незважаючи на візуальну рельєфність і екстравагантність, модель в білому і жовтому золоті ідеально підійде до ділового костюма. Годинник "Бриге" - незгасаюча класика з генокодом аристократа.

Як підібрати годинник під костюм? Дотримуйтесь індивідуальності! Годинники для ділового чоловіка знайдуться в колекціях Patek Philippe, Piaget, Vacheron Constantin, Jaeger-Lecoultre, Zenith та інших. Довіряйте брендам, перевіреним часом і ваш імідж завжди буде на висоті!

Інші новини по темі
Бенджамін Клементін у співпраці з Vacheron Constantin випускає пісню
06.11.2023 Бенджамін Клементін у співпраці з Vacheron Constantin випускає пісню "Вічність"

Трек, що народився з творчої співпраці Бенджаміна Клементіна, Vacheron Constantin та Abbey Road Studios.

Читати далі
Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати
14.09.2023 Кращі бренди розкішних годинників, в які варто інвестувати

Останнім часом годинники люксових брендів стали потужним інструментом інвестицій, усі аргументи в нашій статті!

Читати далі
Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin
30.06.2023 Yiqing Yin приєднується до кампанії Vacheron Constantin

Іцинк Інь створює колекцію Égérie для Vacheron Constantin вперше у 2020 році.

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю