Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Chopard як відрізнити підробку

Якщо і існує десь ідеал розкоші, надійності та якості – безперечно, це колекції Chopard. Швейцарська мануфактура класу «люкс» займається виробництвом прикрас та функціональних ювелірних аксесуарів, але для шанувальників точного та статусного годинника, марка завжди асоціюється з одними з найбільш популярних виробників хронометрів у світі. Всі моделі гідні статусу ювелірного шедевра, наприклад, такі, як представники колекції Happy Diamond, для інкрустації яких використовуються діаманти, що танцюють.

З огляду на популярність марки поява підробок «Шопард» — не дивує. Як відрізнити аналог від оригіналу, щоб придбати справжній годинник, а не гарну репліку?

Справжність годинника «Шопард»: як перевірити

  • Всі годинники «Шопард» мають персональний номер та логотип, нанесений лазерним гравіюванням. Щоправда, ідентифікаційні дані досить дрібні, але при розгляді за допомогою збільшувального скла видно, що всі написи рівні, чіткі, без найменших дефектів.
  • Перевірити справжність наручного годинника Chopard за їх серійним номером можна звіривши номер годинника з номером зазначеним у сертифікаті компанії-виробника, вказане число на корпусі та в гарантійному документі має бути однаковим.
  • Компанія використовує високопробні дорогоцінні метали, тому в документах повинен бути зазначений використаний метал. Крім того, варто пам'ятати, що цей бренд - принциповий прихильник 18-каратного золота, платини 950 проби, високоміцних матеріалів та натурального дорогоцінного каміння. Окрім діамантів, дизайнери застосовують натуральні рубіни, сапфіри, смарагди для обробки не лише корпусів, а й браслетів. За традицією, що склалася, самоцвіти використовуються для інкрустації жіночих ювелірних годинників.
  • Гарантійний сертифікат є надійним способом захисту оригінальних Chopard від фейків. Документ є обов'язковим для виробів, якщо годинник оздоблений діамантами та іншими дорогоцінними каменями, їх кількість, характеристики та вага (карат) обов'язково вказано у сертифікаті. У репліках використовуються дешевші матеріали, наприклад – фіаніти, які не мають високої ювелірної цінності, а замість золота та платини – позолота, що легко відрізнить та визначить досвідчений ювелір.
  • Ціна оригіналу «Шопард» не може дорівнювати звичайному виробу сегмента мас-маркет. Навіть якщо вам пропонують придбати нібито справжні швейцарські годинники з дуже великою знижкою, не аргументованою ринковою ціною — це підробка: оригінальні моделі «Шопард» цінуються в усьому світі і не розпродаються з таким колосальним дисконтом.
  • Не знаєте, як швидко відрізнити підробку Chopard? Уважно придивіться до найдрібніших елементів конструкції. Кожна модель - це тотальна досконалість, починаючи від естетики та функцій, і закінчуючи бездоганністю пошиття ремінця. Навіть незначні візуальні дефекти неприйнятні. Всі конструкції збираються вручну, що також відбивається на ціні. Усередині корпусів стоять справжні швейцарські калібри. Кварцові механізми в годиннику, заявленому як механічне, — натяк на репліку.
  • Усі індикатори на циферблатах – функціональні. Щоб дізнатися опції, приписані хронометру конкретної колекції, загляньте на офіційний ресурс «Шопард» і введіть назву моделі, вказуючи всі слова та цифри (якщо такі є).
  • Ви давно мріяли стати власником годинника «Шопард», але не знали, за якими критеріями копія відрізняється від оригіналу? Не купуйте годинник на сумнівних ресурсах та магазинах! Адреси офіційних дистриб'юторів мануфактури та бутіків можна дізнатися на її сайті, і один з них наша компанія Watches Master. У переході або на ринку преміальний швейцарський годинник не продається!
  • Ще одна підказка, як легко відрізнити оригінальну модель Chopard від фейкової – вивчити якість упаковки. Це частина фірмової концепції, що відбиває філософію марки – досконалість у всьому. Всередину коробки має бути покладений гарантійний сертифікат та інструкція у вигляді невеликої книги, якщо її немає в електронному вигляді на офіційному сайті

Мануфактура «Шопард» — член Федерації швейцарської годинникової промисловості , яка розробила спеціальні номери всім своїх виробів, щоб захистити себе від підробок. Шанувальники справжнього вартового мистецтва можуть повідомляти Федерацію про підозрілу продукцію з логотипом «Шопард», чим роблять величезний внесок у боротьбу з контрафактом і псують продажі тим, хто пропонує фейки.

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю