Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Chronoswiss Flying Regulator Open Gear Blockchain

Колекцію Blockchain Series від Chronoswiss з п'яти лімітованих годин, випущена обмеженим тиражем у 101 екземпляр у кожній версії.
«Як бренд механічного годинника, створений всупереч усьому в кварцовій кризі, Chronoswiss завжди був далекоглядним брендом», - говорить Олівер Ебштейн, власник і генеральний директор Chronoswiss. «За минулі роки ми впровадили багато нових технологій: ми були одним із перших брендів на ринку годинників класу люкс, які запропонували ексклюзивний годинник через власний інтернет-магазин. Восени 2017 року ми вирішили прийняти оплату біткойнами (та іншими обраними криптовалютами) у нашому інтернет-магазині та фірмовому магазині. Звідси логічний наступний крок: рішення про випуск колекції годинників, натхненну концепцію криптовалюти, – так у 2018 році було випущено обмежену серію Blockchain».

Першою доступною моделлю стане годинник Bitcoin. Усі моделі відображатимуть рух регулятора зі зміщеними від центру годинами та секундами, скелетованими мостами та механізмами з боку циферблата, 3D-циферблатом і, у кожному випуску, виділеним 3D-мотивом розглянутого партнерства. Годинник Bitcoin має чорний корпус з DLC-покриттям, чорний циферблат і кілька акцентів золотого кольору, у тому числі логотип «B», вбудований в маленьку секунду о 6 годині, а також тиснення на циферблаті як мотив, що повторюється.

Друга модель ETHEREUM – The Contract у сталевому корпусі та логотипом Ethereum – на честь платформи для створення децентралізованих онлайн-сервісів на базі блокчейну, що працюють на базі розумних контрактів. Годинник оточений синім кольором, що виділяється під секундною стрілкою. Нецентральний дисплей, прозора задня кришка та розкішний ремінець з крокодилової шкіри Hornback. Прекрасний та чудовий продукт є кінцевим результатом цього унікального складу деталей. Будьте розумними і закрийте контракт навколо зап'ястя.

Третя модель NEM - The Harvest на честь NEM - криптовалюти, написаної в 2015 році на Java і JavaScript, Годинник оточений класичним дизайном і доводить важливість його кольорів. Секунду за секундою збирають, повертаючи серп. Зростання катапультується кожною наступною секундою нано.

Четверта модель COMSA – The Token на честь криптовалюти, випущена на платформі ефіру.
Різні жетони поєднуються і зливаються разом, і кольори на циферблаті повторюють цей синтез. Простий, функціональний та інноваційний – це лише деякі з багатьох слів, які описують дизайн COMSA. Отримати всі ці атрибути в одній зупинці.

П'ята ZAIF - The Exchange виконана в красивих кольорах крипти та виділяється на тлі інших. Елегантність, ефективність та простота ведуть вперед, як і у випадку з ZAIF.

Усі 5 серій з обмеженим тиражем можуть придбати зареєстровані на Заїфі. Відповідні аукціони відбудуться у зазначені терміни з 13 по 27 квітня, годинник буде перераховано так само, як і токени. Клієнти повинні розміщувати свої заявки як замовлення купівлі. 101 екземпляр буде за найвищою ціною, що дасть відповідним учасникам законне право власності на одну модель криптовалюти – той самий процес, який використовувався для купівлі криптовалюти. Найнижча ціна дорівнюватиме токенам на суму 9000 швейцарських франків. З аукціоном можна ознайомитись на цій спеціальній сторінці офіційного сайту https://blockchainseries.ch/ch_en

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
06.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
05.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
05.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю