Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Classico Limited Edition Santa Maria від Ulysse Nardin

Нова модель Classico Limited Edition Santa Maria від швейцарського бренду Ulysse Nardin названа на честь флагманського корабля першої експедиції Христофора Колумба до Америки в 1492 році.

Новий годинник та спеціальної серії, представленої ULYSSE NARDIN, присвячені флагманському кораблю з експедиції Христофора Колумба (Cristobal Colon) - вітрильнику "Санта Марія" (Santa Maria). Годинник Classico Limited Edition Santa Maria виконаний у корпусі з 18К білого або рожевого золота та відрізняється циферблатом, при оформленні якого була використана старовинна техніка перегородчастої емалі Cloisonne.

Дослівно, французькою мовою, "Cloisonne" означає "перегороджувати", так при виготовленні мініатюри, з гнутого дроту створюються її фрагменти, які потім заливаються різнобарвною емаллю. Таким чином, створення циферблатів для Santa Maria стало дуже трудомістким процесом – для виготовлення одного циферблату, виконаного в техніці перегородкової емалі, потрібно до 54 процесів, 12 процедур гарячого сушіння та величезна кількість годин роботи.


Перегородчата емаль - трудомістка і складна емальєрна техніка, що не піддається механізації. Для її створення на тонкій металевій пластині-основі з міді, золота, рідше срібла, мельхіору або високоякісної сталі процарапують, гравіюють або прорізають наскрізь контур-ескіз майбутнього зображення. Далі по цьому контуру напоюють металеві смужки-перегородки. Товщина таких смужок залежить від задуму автора, але рідко перевищує 1 міліметр. Смужки створюють як замкнуті, і відкриті осередки різних форм і розмірів. Кожну комірку заповнюють емаллю до верхнього краю перегородок і випалюють.


Після цього емаль шліфується та остаточно відполірується таким чином, щоб емаль та верх перегородок знаходилися в одній площині. Повне, без заглиблень, заповнення емаллю осередків і є характерною ознакою перегородчастих емалей. Отримане різнокольорове зображення з емалі нагадує інкрустацію дорогоцінним камінням

Своїм мистецтвом майстри з ULYSSE NARDIN віддають належне кораблю, який назавжди вписаний в історію людства. Символ пригод і відкриттів, цей вітрильник був одним із трьох кораблів, що підкорили Атлантичний океан під час експедиції Христофора Колумба 1492 року.

Діаметр корпусу становить 40мм, він виконаний із 18К білого або рожевого золота. Циферблат – емалевий cloisonne, з мотивом «Santa Maria». Антибликове сапфірове скло з переднього боку та сапфірове скло у прозорій задній кришці. Водостійка 50 метрів. Механізм автоматичний, калібр UN-815, хронометр, сертифікований COSC, запас ходу становить 42 години. Випуск годинника з серії Classico Limited Edition Santa Maria обмежений 30 екземплярами в кожному з 2 корпусів.



Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю