Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Фарби осені 2017 - жовто-жовтогарячий лист!

Серед усіх годинникових брендів класу люкс, ми спробували вибрати жіночі та чоловічі годинники, які виконані в барвистих фарбах осені. Осіння палітра досить різноманітна, але в основному асоціюється з жовтим, бордовим, вишневим, коричневим, червоним, оранжевим та оливковим кольорами.
Сьогодні йтиметься про повністю або частково жовтий і помаранчевий годинник. При чому ми не відштовхувалися від критеріїв, ми наголошували саме на кольорі.
У бренду Arnold & Son була випущена колекція White Ensign - з маленьким децентралізованим секундним циферблатом, круглим віконцем дати та індикатором запасу ходу, а його безель, що обертається, зі шкалою другого часу і індикатором корекції зимового/літнього часу (Ding - Time) у зоні між 10 і 1. Шкода ось тільки, зняті з виробництва.

У бренду Audemars Piguet серед таких кольорів знайшли:
годинник для дайвінгу з хронографом Royal Oak Offshore Diver Chronograph 26703ST

і без нього - це Royal Oak Offshore Diver 42mm 15710ST

Серед бренду Breitling нам вдалося знайти моделі лише з жовтими "обличчями" та барвистими каучуковими ремінцями.
Жовті циферблати ми виявили на годиннику: Avenger II Seawolf (реф. A1733110/I519/152S/A20SS.1) зроблені для супер-пірнальників корпус яких забезпечує водонепроникність до немислимих глибин в 3000 метрів (10 000 1 I531/262S - які були розроблені спеціально для авіації з чорним PVD покриттям діаметром 44,00 мм, водостійкість до 200 метрів, хронограф 2017 року Avenger Hurricane 12 Hrs (реф. XB0170E4/I533/282S/X20D4 матеріалу). ®, при такому значному діаметрі в 50 мм, дає можливість практично не відчувати вагу годинника, оскільки він складає всього 68,9 грама.

Помаранчевий та жовтий ремінець виявили в електронних хронографах Cockpit B50, які оснащені ексклюзивним електронним калібром Breitling B50 з аналоговим та цифровим дисплеями, найвищою простотою у користуванні та широким набором функцій.

Бренд Bvlgary також порадував шанувальників барвистими новинками Diagono Scuba102788 DP41C10SVSD. Годинник не тільки має жовтий та помаранчевий колір циферблату та ремінця, але й здатний витримати тиск води при зануренні до 300 метрів.

А ось годинний бренд Graham ще в 2013 році представив свій хронограф із колекції Chronofighter, випущений у жовтому кольорі Chronofighter Prodive Professional (Ref. 2CDAV.B01A), призначений для підкорення морських глибин.


Ювелірний бренд De Grisogono особливо щедрий на помаранчевий колір, це годинник з колекції
Allegra, Sugar, Grappoli, Instrumentino Uno, яскраво виражений жовтий знайшли лише у колекції Tondo by Night.

Вартовий бренд Frank Muller в основному радує кольором ремінців і фарбованими арабськими цифрами на циферблаті моделі Casablanca


Hublot

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
05.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
04.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
04.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю