Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Унікальна комплектація на годинник Hublot Unico Italia Independent Black Camo

Всі ми знаємо, що кожен бренд, створюючи унікальний, лімітований годинник, створює ексклюзивну подачу під них. Бренд Hublot один із лідерів з лімітованих серій і ніколи не скупиться на гідну комплектацію під свої рідкісні шедеври. Створюючи годинник в обмеженій кількості, компанія Hublot завжди дивує, наскільки тонко, вони підходять до створення не тільки годинника, але й комплектації до нього.
Сьогодні ми поговоримо про комплектацію на годинник Hublot Big Bang Unico 45 mm Italia Independent Black Camo, який став проривом відразу за кількома напрямками, включаючи дизайн та використання унікального матеріалу під назвою Texalium.
Цей матеріал, власна розробка Hublot, яке являє собою вуглецеве волокно, вкрите алюмінієм, має неймовірну міцність і легкість, яскраве сяйво і дозволяє створювати корпуси різноманітних колірних відтінків.
Цей годинник був випущений лімітованою серією в 250 екземпляром і створений завдяки співпраці з модним італійським брендом зі створення одягу та аксесуарів Italia Independent.
Бренд Hublot особливо підійшов до створення комплектації, і перше, що тішить, що ми бачимо не просто коробку, а тайммувер, який завжди збереже хід годинника, навіть якщо ми їх не носимо. Ну і найважливіший момент, який не може не радувати, окрім годинника, кожен власник стає власником ексклюзивних сонцезахисних окулярів Italia Independent, які теж випущені в лімітованій кількості. Неймовірно модні та стильні ідеально доповнювати образ Вашого годинника.
Окрім стандартних класичних документів (інструкції та гарантійної картки), ми можемо побачити сертифікат на ліміт.






Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю