Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Як має виглядати комплектація на новий, оригінальний годинник Patek Philippe?

У цій статті, ми б хотіли показати, як має виглядати комплектації на новий, оригінальний годинник Patek Philippe.
Безумовно, коли ми готові і морально, і матеріально підійти до цього бренду, ми починаємо вивчати і, як правило, звертаємось у бутік для першого ознайомлення. Але не завжди в бутіку, ми можемо знайти потрібну модель годинника, або нам просто не підходить вказана ціна. Так само в бутику, при вивченні, Вам не будуть демонструвати комплектацію, оскільки основний акцент переноситься на годинник, який стоїть на красивій, професійній вітрині.
У сучасному світі у нас з'явилася можливість розширити коло та відвідати всі бутіки онлайн, по всьому світу, не виходячи з дому. Але в мережі дуже багато небезпек і у нас є можливість, захистити Вас від них, поділившись достовірною інформацією.
На ринку багато пропозицій, ми завжди маємо право вибрати з них найкращі, при цьому суттєво заощадивши. Але коли налаштовуєш себе на покупку абсолютно нового, оригінального годинника, не завжди є можливість перевірити, як має виглядати комплектація. Відсутність її ключових деталей завжди впливає на ціну і при цьому автоматично впливає на ознаку новизни.
Ми співпрацюємо тільки з офіційними дилерськими та бутіками і у нас є можливість показати, як реально має виглядати новий, оригінальний годинник Patek Philippe та їх комплектація від офіційного дилера з діючою міжнародною гарантією.
Patek Philippe – унікальний бренд, який здатний випускати приголомшливі, колекційні видання. До ексклюзивних видань – особлива комплектація, до якої майстри підходять, так само тонко та професійно, як до годинника. Але найдивовижніше, що збережено почерк.
Сучасні коробки можуть бути різних розмірів і мати вбудований модуль автопідзаводу, але вони завжди одного кольору і з одного матеріалу – це ебенове дерево, вид макассар (Macassar Ebony) покриті лаком.
Щоправда, дерево має неповторний малюнок у формі чорних та коричневих смуг, які роблять кожну коробку унікальною.
Ця цінна порода дерева одна з найтвердіших і найважчих деревин на Землі. Дуже важка в обробці та дуже дорога. Деревина ебоні важко сушиться, при неправильному висушуванні вона тріскається та розпадається на волокна, а при обробці дуже тупить інструменти. Працюючи з такою деревиною, потрібно мати високий рівень майстерності.

Таке цінне дерево має бути надійно захищеним.
В даному випадку, це фірмове, м'яке, тканинне упакування з логотипом бренду, коричневого кольору. А також верхня картонна коробка, коричневого кольору, з
малюнком у формі хреста мальтійського з лівого боку, за винятком, спеціальних серій.


Картонна коробка також має захисну коробку.

Усередині картонної коробки є спеціальний відсік для зберігання шкіряного, коричневого портмоне з документами.
Внутрішня частина дерев'яної коробки, виконана з високоякісного шкірозамінника, кольору слонової кістки.



Міжнародна гарантія, виконана у формі старовинного сертифікату, нагадуючи папірусний сувій.
Цей бренд робить лише іменні документи.
У гарантії, обов'язково вдрукований референс годинника, номер механізму, калібр та характеристики моделі.
В окремому порожньому рядку, під час продажу, дилер вписує повні дані власника: ім'я та адресу.
Потім йдуть дані офіційного дилера або бутика, вони можуть бути надруковані або вписані.
Потім рядок з датою продажу.


Фірмова бирка має бежевий, приємний колір.


Всі моделі годинників, з індикатором фаз Місяця, мають у комплектації фірмовий пушер.

Годинник не має плівок зовсім, він упакований у фірмовий, ваукумний пакет, який приходить з фабрики дилеру в картонній упаковці.


Є винятки , коли дилер знімає вакуумний пакет, щоб презентувати годинник. Без пакета, годинник може бути теж новим, але в цьому випадку, радимо перевірити його в майстерні на предмет полірування.
Ось так виглядає комплектація на ексклюзивні моделі.


З повагою, Ірина







Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю