Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Компанія Audemars Piguet змінила вигляд міжнародної гарантії

Як і всі бренди швейцарська годинникова мануфактура Audemars Piguet з кожним роком, у світі технологій розвивається і зі звичних друкованих темно-зелених книжечок, ми тепер бачимо – сучасну пластикову картку з QR кодом.
Всі ми знаємо, що бренд надає міжнародну гарантію відсутності технологічних та виробничих дефектів, у всіх годинах, терміном на 2 роки з дня покупки. Раніше всю інформацію про дату купівлі, номер механізму, корпус годинника і місце (друк офіційного дилера) можна було побачити на першій сторінці друкованої книги International warranty.

Тепер всю інформацію, крім індивідуального номера годинника, містить номер гарантії.
Цей номер наведено на зворотному боці пластикового гарантійного сертифіката.

Залежно від дати покупки це може бути 10-значне (A1B2C3.1234) або 16-значне (1234-1234-1234-1234) число.
Індивідуальний номер годинника, він же серійний номер, вказується вище і збігається з номером на вашому годиннику з зворотного боку.
Також можна скористатися продовженням гарантії (загалом до трьох років), якщо: заповнити форму на сайті https://www.audemarspiguet.com/ru/warranty/registration/ не пізніше ніж через 2 роки після покупки або за допомогою QR-коду на новій пластикової міжнародної гарантії.

На додаток ми бачимо маленьку тонку книжечку з інструкцією на годинник з конкретного модельного ряду та інструкцію з розшифровування випадків надання міжнародної гарантії у світі. У зв'язку з цим тепер і зменшився отвір у картонній коробці для гарантій, що міститься у темно-зеленому конверті.
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю