Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Chopard отримує приз d'Horlogerie de Genève за найкращий годинник 2017 року

Годинник Chopard L.U.C Full Strike
8 листопада, у женевському театрі дю Леман, відбулася 17-та щорічна церемонія вручення призів Grand Prix d'Horlogerie de Genève. Вечір відкрився теплою історією про роботу художниць-емалістів Аніти Порчет та її наставниці Сюзанн Рор, яких журі вирішило вшанувати спеціальним призом. Як сказав Аурел Бакс у вступному слові: «Мініатюра з емалі - найважча робота у світі, і Сюзанн Рор у ній майстер.» Пані Рор за свою кар'єру створила близько 100 емалей, чверть з яких перебувають у Музеї Patek Philippe.

Аніта Порчет та Сюзанн Рор, лаурети спеціальної премії 2017 року

Найпрестижнішу нагороду золоту стрілку “Aiguille d'Or” отримав Chopard за хронометр LUC Full Strike. Перший годинник з репетиром в історії бренду був випущений наприкінці 2016 року на честь 20-річчя мануфактури. Годинник відрізняється оригінальністю конструкції і чудовим оздобленням, але перш за все, незвичайна якість, краса і чистота звуку. Репетир відбиває годинник, чверть години та хвилини за допомогою сапфірових гонгів, а не сталевих, золотих або платинових, як у традиційному годиннику. Гонги у формі кільця розташовані навколо механізму та налаштовані майстрами на дві ноти, «до» та «фа».



Також Chopard отримав приз за найкращий ювелірний годинник Lotus Blanc.

Білий лотос, інкрустований загалом 25,66 каратами білих діамантів, є спільним твором годинникарів та ювелірів компанії. Дизайнери, годинникові майстри, ювеліри та інкрустатори – весь спектр фахівців, доклали свої таланти до втілення яскравої мрії: блискучі пелюстки, ніби посипані крапельками роси, розкриваються плавним рухом, а гнучкий браслет із тонких рядів діамантів нагадує водну брижі. Рослина ніби прокидається і повертається в сон з нескінченною грацією, оточена чудовим ореолом, що світиться.
Годинник Chopard Lotus Blanc

Премію за інновації отримала компанія Zenith за годинник Defy Lab, який, як стверджує в компанії, є найточнішим механічним годинником в історії. Механізм Defy Lab працює за допомогою нового осцилятора, який став однією з найзначніших інновацій у справі з часу винаходу Крістіаном Гюйгенсом в 1675 році принципу баланс-спіраль.

Годинник Zenith Defy Lab

Приз за найкращий жіночий годинник отримала компанія Chanel з годинником Première Squelette Camélia. Цього року модний дім відзначає 30-річчя колекції Première запуском моделі у трьох версіях – всі оснащені механізмом Caliber 2, що нагадує вигини квітки камелії. На відміну від традиційних скелетонізованих механізмів, команда годинникарів створювала механізм Chanel за заданим візуальним дизайном, підганяючи заводний барабан, шестерні та балансове колесо за формою та розміром так, щоб вони утворили пелюстки квітки.

Годинник Chanel Première Camélia Skeleton

Винятковий поетичний годинник Lady Arpels Papillon Automate від Van Cleef & Arpels завоював премію в номінації «Жіночий годинник з ускладненнями». Оздоблення годинника включає метелика-автоматон і приголомшливий набір дорогоцінного каміння та прикладного мистецтва. Діаманти, різнокольорові сапфіри, перламутр, мініатюрний живопис, paillonne, вітражна та виїмчаста емалі – поєднуються в яскравому образі метелика та квіткового саду. Здається, сама природа оживає в цьому годиннику, коли метелик змахує крилами у випадковому порядку, що відображає ритм життя їхньої господині.

Годинник Van Cleef & Arpels Lady Arpels Papillon Automate

Премія за чоловічий годинник дісталася Bvlgari за Octo Finissimo Automatic . Завдяки надтонкому механізму BVL 138, який займає всього 2,23 мм усередині титанового корпусу товщиною в 5,15 мм це найтонший автоматичний годинник у світі.

Годинник Bvlgari Octo Finissimo Automatic

Також Bvlgari отримала приз «Турбійон року» за годинник Finissimo Tourbillon Skeleton, який вважається найтоншим у світі наручним годинником з турбійоном. Раніше цей титул належав компанії Arnold and Son. Мануфактурі навіть довелося зробити новий ремінець зі шкіри алігатора для своїх моделей, щоб він не виступав над годинником.

Годинник Bvlgari Finissimo Tourbillon Skeleton

Премію в номінації «Виняткова механіка» отримав астрономічний годинник Les Cabinotiers Celestia Astronomical Grand Complication 3600 від Vacheron Constantin. Годинник має верхній та нижній циферблат та 23 ускладнення. Верхній циферблат містить 15 ускладнень, включаючи сонячний час, мареоскоп, що показує припливи та відливи, а також відносне положення Землі, Місяця та Сонця. Тильний циферблат із зображенням карти зоряного неба показує зоряний час.

Годинник Vacheron Constantin Les Cabinotiers Celestia Astronomical Grand Complication 3600

Хронограф Marine Regatta приніс дому Ulysse Nardin премію за найкращий спортивний годинник. Один з найоригінальніших годинників для регати, UN Marine Regatta були розроблені за участю двох яхтсменів, Лоїка Пейрона та Іана Персі, послів бренду та членів вітрильної команди Artemis Racing.

Годинник Ulysse Nardin Marine Regatta
Завдяки інверторному механізму, вбудованому в новий калібр UN-155, годинник має двонаправлену секундну стрілку. Під час зворотного відліку вона рухається проти вартовий, а щойно досягає нуля, змінює напрямок, і починає відраховувати час, як традиційний хронограф.
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю