Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Знаменитості в U-Boat

Не втомлюємося говорити вам про марку, яка не перестає дивувати та радувати нас.

Неможливо не відзначити того, що марка U-Boat ось уже другий рік експонується в найпрестижнішому павільйоні виставки Baselworld у Швейцарському Базелі, залі, призначеному для провідних світових брендів, Hall 1.0, він же “Hall of Dreams”.

Сьогодні ми відзначаємо появу все більшої кількості людей, які не змогли встояти перед поєднанням сили, елегантності та надійності, людей, які в ногу йдуть з технологічними розробками, відомої італійської годинникової марки U-Boat .
Саме про людей, які вибрали собі стиль U-Boat , і піде сьогодні мова.

Арнольд Шварценеггер – видатний культурист, успішний бізнесмен, культовий актор, американський політик – двічі губернатор Каліфорнії.


Арнольд, як ми й могли припускати, вибрав собі модель U-Boat діаметром 53 мм з лінійки Classico.

Девід Бекхем — англійський футболіст, півзахисник американського клубу «Лос-Анджелес Гелаксі», а також один із найстильніших чоловіків сучасності. За свою футбольну кар'єру він виступав за клуби "Манчестер Юнайтед", "Престон Норт Енд", "Реал Мадрид" та "Мілан", а також захищав футбольну честь збірної Англії, в якій за кількістю зіграних матчів серед польових гравців він є рекордсменом.


Вибір Девіда впав, U-Boat CLASSICO CAS

Сільвестр Сталлоне – талановитий американський актор, режисер, сценарист та продюсер. Знявся в багатьох картинах, у тому числі в серіях «Рембо» та «Роккі».


Сильвестр Сталлоне відомий як давній шанувальник італійських годинникових марок, він має у своєму арсеналі цілий набір виконаних на замовлення моделей U-Boat , у тому числі із золота та срібла. Найчастіше він особисто зустрічається з Італо Фонтану - творцем і головним дизайнером бренду і набуває сподобалися йому як ексклюзивні, так і цілком серійні моделі. На цій фотографії на ньому годинник U-Boat Flightdeck MS .

У травні 2008 року Італо Фонтану мав честь виконати спеціальне замовлення Сільвестра Сталлоне. Золота модель U-Boat Flightdeck 50 CA 18K була спеціально виготовлена та персоніфікована для знаменитого актора.


Джеремі Кларксон – популярний англійський телеведучий та журналіст, основна спеціалізація Кларсона – автомобільна тематика. Найбільшу популярність набув у ролі провідного телевізійного шоу Top Gear компанії BBC. Автор серії книг. Ведучий щотижневих колонок для газет Sunday Times та Sun. Джеремі Кларксон та Джеймс Мейєм були першими, хто підкорив на автомобілі північний полюс, дана експедиція була знята на відео та продемонстрована широкому загалу в одному з випусків Top Gear. У 2007 році Джеремі Кларксон був удостоєний премії National Television Awards.


Як і на знімальному майданчику, так і в звичайному житті Джеремі не рідко носить U-Boat моделі Classico AS 53 , не приховуючи своє захоплення маркою годинника U-boat . Ні для кого не секрет, що Джеремі Кларксон завжди віддавав перевагу саме потужним, брутальним і надійним агрегатам автомобільного і годинникового світу. Хуліганський і водночас привабливий образ Кларксона чудово підкреслює годинник з 53-міліметровим циферблатом.

Джеймс Блант – англійський співак, музикант та автор багатьох пісень. Його вибір годинника на користь U-Boat цілком зрозумілий, оскільки Джеймс не один рік свого життя присвятив військовій кар'єрі. Як відомо, саме військова тематика естетично і технічно надихнула розробника перших ескізів годинника, пана Іво Фонтана, годинника, який через роки носитиме ім'я U-Boat .

Джеймс Блант зупинив свій вибір на розкішних і
елегантних U-Boat GOLD 53 CA 18K .

Том Круз та його Flightdeck CAS 50mm.

І це далеко не повний і не останній список зіркових шанувальників марки U-Boat . Наш наступний матеріал розповість вам не тільки про сильні та успішні світу цього, а також про нові технічні та дизайнерські досягнення компанії U-Boat.

Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю